Re: Jestem wściekła!
Rozumiem Cię bardzo dobrze, chociaż jestem facetem! Po 10 latach małżeństwa okazało się, że żyje z blacharą i materialistką. Po prostu to była kobieta na dobre i złe, tylko na dobre. Wracam jak w innych wątkach do kasy, ale w moim przypadku widać to jak na dłoni. Kiedy było dobrze, to miałem kochaną, troskliwą żonę z którą się ożeniłem kiedy miała już dziecko z pierwszym mężem. Spotkaliśmy się, i myślałem, że jest to wielka miłość, pokochałem ją ona niby mnie, pokochałem jej córeczkę, potem mieliśmy wspólnego syna i wszystko było dobrze dopóki była kasa. Smutne, ale prawdziwe!!! Wiem, że zaraz odezwą się głosy pań, dlatego nie mówię o wszystkich, tylko o swoim przypadku. Moja pani żona przez ostatni rok wiecie co robiła? Wtedy kiedy ja zabijałem się, żeby związać koniec z końcem, nawet za granicą, chociaż mam stałą pracę. Jeździła po hotelach ze swoim bogatym kochankiem... Kiedy on wrócił do żony to i ja byłem dobry, chciała, żebym wrócił. Potem jak jego żona wywaliła go z domu, to znowu się spotkali i wtedy już tylko chciała, żebym się wyprowadził. Dzisiaj jestem sam z możliwością widywania dzieci a kochanek mieszka w moim mieszkaniu z moją rodziną. Ona pracuje już u niego w firmie, żyją sobie w dostatku i mają wszystko i wszystkich gdzieś. Jak zapytałem żony o dzieci, to powiedziała, że to ona musi mieć dobrze, bo dzieci za kilka lat pójdą z domu. Jak dla mnie masakra. Nie jestem ideałem i nigdy nie byłem, ale kochałem, nie zdradzałem, dbałem o rodzinę na ile było mnie stać, ale dla mojej pani to za mało. Miała dosyć jak to powiedziała:"wegetacji ze mną" i dzisiaj ma swojego biznesmena księcia z bajki, któremu oczy zarosły c... i na nic jej nie żałuje. Na koniec dodam, że przez kilka lat był serdecznym przyjacielem rodziny, wspólne obiadki, imprezy, grille. Myślałem, że takie rzeczy dzieją się tylko w filmach, ale to życie napisało mi taki scenariusz. Anais28, trzymaj się kobieto, nie tylko mężczyźni są źli, wyrachowani, podstępni i zdradzieccy. Żałuję tylko, że spędziłem z taką kobietą tyle czasu, żeby dowiedzieć się kim naprawdę jest...
14
0