Jeż, czyli gatunek który znika

Wiele osób nie wie jak zachować się gdy znajdzie jeża, moi sąsiedzi jednego zakryli liśćmi, niestety nie przeżył, dlatego przesyłam informacje:
Jeśli zobaczycie mnie w swoim ogródku, proszę o jedzenie (surowe niesolone mięso, mięso mielone) oraz wodę w niskiej miseczce.
Nie zalewaj mnie mlekiem! - Mam od niego problemy z brzuchem i mogę umrzeć ️ od odwodnienia. Niestety jak je widzę, to piję... Więc nie dawaj mi mleka!
Nie stawiaj pułapek! ️ ️

Nie szkodzę , #pomagam w Twoim ogrodzie. Jem owady
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jeż, czyli gatunek który znika

Informacja w punkt może jakie plakaty przygotujemy lub wydrukujemy ulotki i rozdany ludziom, albo nasze dzieci mogą takie przygotować, żeby jak najwiecej osób o tym wiedziało! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry Jeżu Anaszpanie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

U mnie na ogrodzie mam 3 jeze. Zra slimaki i kocia karme. Mam 2 budy z desek pod galezmi. Mi pasuje takie towarzystwo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Równanie i utwardzanie dróg (10 odpowiedzi)

Dziękuję bardzo zarządcy drogi Na Dambnik za wyrównanie i "utwardzenie" jej piaskiem z plaży. Po...

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...