Jezioro Jasień

witam,.
czy ktoś decyduje się może na zakup mieszkania na ww osiedlu?
proszę o opinie na temat osiedla/dewelopera
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jezioro Jasień

Chyba chodzi o Wróbla Staw,bo jeziora Jasień nie ma,jest jedynie jezioro Jasieńskie vis a vis Auchan.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam

Ja tez zastanawiam się nad kupnem tam mieszkania. W sumie bardzo mało wiadomo o developerze. Nigdzie nie mozna sie doszukac konkretów czy opinii. Plus to ładna okolica, a minus że w najblizszym czasie bedzie tam plac budowy z racji ze postawnie tam jeszcze 16 bloków.

Pozdrawiam

Kriss

witam wszystkich, 2 miesiace temu kupilismy z mezem apartament na ww osiedlu, to prawda ze deweloper malo znany poniewaz jest z warszawy ale sprawdzilismy go ,,chyba,, dokladnie :) i musze napisac ze jest ok. pozdrawiam...

hej sabina25,

mozesz napisac jak bliskosc obwodnicy i Auchan wplywa na jakosc mieszkania.

pozdrawiam darek

Hey Darek,

byłem tam na miejscu, ostatnio w sobote 12/06 na dniach otwartych. Oglądałem mieszkania w środku i na zewnątrz. W środku całkowita cisza, spokój, ładny widok i duzo światła. NA zewnątrz słychać lekki szum z obwodnicy i śpwie ptaków... sądziłem że będzie gorzej. Auchan bezposrednio nie wpływa na osiedle, ale aktualna "kartuska" niestety tak. Na szczęście ruszyła budowa W-Z i przebudowa "kartuskiej" (widziałem na stronie: http://www.gikeuro2012.pl/inwestycje/budowa-trasy-w-z/opis-projektu,back:31.html i na miejscu), duży atut dla osiedla, a ale mieszkania na Wiszących O. znacznie stracą. W tej chwili sprzedaje moje mieszkanie, ale raczej wezmę kredyt - Firma Cityland Jasien Lake sp. z o.o. (deweloper) pomaga w pozyskaniu atrakcyjnego kredytu.

pozdrawiam
Paweł

Ja mieszkam na tym osiedlu i musze przyznać że bardzo miła atmosfera . jest bardzo ładna szkoła i dzieci mieszkające na osiedlu mają bardzo blisko do szkoły gimnazjum podstawówka i przedszkole
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak mozesz mieszkac na tym osiedlu skoro nie jest jeszcze oddane do uzytku?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeden blok już chyba oddany jest a docelowo ma tam stanąć 20 bloków...ciekawe gdzie oni to pomieszczą

Nie jest możliwe aby jakiś blok był oddany do użytku gdy nie ma przyłącza wody i ścieków.
Kiedy będzie woda i ścieki? - nie wiadomo. Deweloper jest wg mnie niewiarygodny (i mało profesjonalny). W każdym razie Ci co chcą tam kupić mieszkanie to proponuje poczekać, aż rzeczywiście wodę i ścieki podłączą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a gdzie ta szkoła? Chyba dobrze płacą za reklamę?
Ale do rzeczy, może i ładne bloki ale wszędzie daleko, nie wiadomo co powstanie za płotem (usługi? czyli możne być głośno), po bułki trzeba jeździć do Auchana (powodzenia!!), i ogólnie daleko do cywilizacji, no i cena też niezbyt atrakcyjna.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

kazdy kupuje to co chce i jakos nie wydaje mi sie zebym miala problemy z kupnem bulek...narazie mamy inny problem jak brak pozwolenia na mieszkanie!!! jest to jakies chore! 8 miesiecy juz czekamy...a jezeli chodzi o osiedle to jesli powstanie juz calkowicie to bedzie cos pieknego...okolica jest swietna, wszedzie blisko i super dojazd...a glosno wcale tam nie jest a juz napewno nie slychac samochodow z ulicy! tymbardziej ze kartuska bedzie teraz odciazona! a obok chyba tez ma powstac jakies osiedle a nie zadne uslugi!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to sprawdź... bo tam gdzie teraz stoi Decatlon też miało powstać osiedle domków. A co stoi teraz każdy może zobaczyć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

teren obok ma wykupiony hossa. budowe rozpoczna po zakonczeniu wiszacych ogrodow. jest to teren pod niska zabudowe (do 3 pieter).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2191 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....

Osiedle Przyjemne (14 odpowiedzi)

Osiedle Przyjemne powstaje w nowej, ale już rozbudowanej części Gdańska. W ostatnich latach...

Oliwkowa Park (24 odpowiedzi)

Oliwkowa Park znajduje się w części Gdańska, która w ostatnich latach niezwykle się rozwinęła....