Mila - ocena (1) Rewelacyjna obsługa Mila Karolina - opinia (1) Zamierzałam wpisać opinie na Google, jednak wystawianie opin zostało... Karolina Anna - opinia (1) Nie wyobrażam sobie,żebym mogła zmienić zakład i moją panią fryzjerkę. Chodzę... Anna
Misia - opinia (1) Nie poznaję siebie w lusterku, mega zmiana cudnie jest, polecam Salon Joel... Misia Mirella - opinia (1) Zamarzyła mi się metamorfoza i lepiej nie mogłam trafić! W życiu nie... Mirella Agnieszka - opinia (1) Miałam zabieg korekty ust u Pani Kasi i jestem zachwycona! Pięknie,... Agnieszka Julia - opinia (1) Za kazdym razem bylam zadowolona, ale tym razem fryzjerka ścięła za krótko i... Julia usatysfakcjonowana (1) Byłam dopiero 2x w salonie, korzystając z usług pani Moniki. Przyjęła mnie... BK super obsługa (1) Przemiła profesjonalna obsługa. Chodzę do pań kosmetyczek bez różnicy na... iwonaG OP - opinia (1) Umówiłam sie przez telefon na przedłużanie żelem plus hybryda godzina 17,... OP Masakra !!! (1) Serdecznie odradzam wizyte w salonie fryzjerskim Joel. Uzasadnienie oceny:... Monika Salon kosmetyczny (1) Od roku jestem stałym klientem usług kosmetycznych świadczonych przez Panią... Ania Dorota - opinia (1) jestem klientką salonu od kilku lat zawsze jestem zadowolona z wykonanej... Dorota Jeżeli w Gdańsku to tylko Joel (1) Jestem klientem salonu od lat; praktycznie od pierwszego dnia po otwarciu.... Grzegorz Znakomita obsługa (1) Korzystam z usług salonu regularnie. Jestem zadowolona z każdego rodzaju... Liliana Świetnie (1) Korzystam z usług salonu od pewnego czasu. Jest rewelacyjnie. Zawsze doradzą,... Asia