John Wick

Temat dostępny też na forum: John Wick
Opinie do filmu: John Wick.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

po seansie

Właśnie wróciłem z seansu. Jestem więcej niż zadowolony - film spełnił moje oczekiwania. Ba! Nawet je przewyższył. Nie dość, że to bardzo dobre kino akcji, to na dodatek jest lekki i momentami śmieszny. Jeżeli chcesz pójść na porządny film akcji, to jest właśnie ten film. Polecam!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

totalne rozczarowanie ...

Jeśli ktoś lubi gry, w których celem jest strzelanie i zabijanie, to film zapewne im się spodoba, natomiast ci, którzy oczekują sensu, gry aktorskiej, jakiegokolwiek przesłania od filmu - rozczarują się totalnie. Dziwię się, że tacy aktorzy wzięli udział w tej pomyłce...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14

Trailer?

Wystarczy obejrzec trailer, a nie potem nieuzasadnione zale wylewac.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do marudzących

Jeśli idzie się do kina , na typowy film akcji, gdzie trup się gęsto ściele, to nie narzekajcie k...wa krytycy, że brakowało wam gry aktorskiej, albo przesłania bo pomyliliście seanse. Doskonałe ujęcia walk, dynamiczne, świetnie nakręcone.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

OK

W swoim gatunku super film. ... opis filmu na stronie kompletnie nietrafiony....jak ktoś ma ochotę na film akcji polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uwielbiam Jak główny bohater robi taka rozpierduche. A ten moment jak główny mafiozo szcza ze strachu gdy dowiaduje się co zrobił jego syn.... Bezcenne :) polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo ja wiem?

Zalety:
-Zgoda, nie najgorzej nakręcone sceny walki, jednak powtarzające się sekwencje po jakimś czasie nudzą.
-Wady:
-Brak scenariusza, Cierpienie bohatera jest zbyt wydumane. Tragedia Grecja, wiesz co się wydarzy za 30 minut, tylko nie jesteś czasami do końca pewien jak.

Mimo wszystko nieco za słaby na odmóżdzenie. Ale jakiś może wybredny jestem. 5/10, mam dzisiaj dobry humor.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Porażka

Uwielbiam kino akcji, tylko że w tym filmie poza trupem padającym gęsto nic się nie dzieje. Nuuuuda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

czy tu sie podniecać

super zabójca którego każdy się boi gdy tylko słyszy jego imię a walczy jak ciota, strzelać nie umie, z bliska tylko trafia... Cały ten film nawet z nudów ciężko było oglądać. Jak dla mnie bez szału... ale co kto lubi.

Jak się poszło na filmowy komiks

To nie należy oczekiwać Szekspira

Inne tematy z forum

Zielona granica (296 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Zielona granica . Przeczytaj o filmie.

Hrabia Monte Christo (13 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Hrabia Monte Christo . Przeczytaj o filmie.

Czerwone maki (23 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Czerwone maki . Przeczytaj o filmie.