Jojne pisze list

Temat dostępny też na forum: Jojne pisze list
Opinie do spektaklu: Jojne pisze list.
Przedstawienie komediowe z piosenkami z przedwojennych kabaretów. Jojne, bohater spektaklu, jest typem uroczego drania, który opuścił swój rodzinny dom i ruszył w świat w poszukiwaniu przygód. Żywot jaki prowadzi na pewno nie jest bogobojny, a wizyta ukochanej mamusi – niepożądana. Zostaje więc pisanie listów do niej aby zapobiec wizytacji. Jojne przystępuje do dzieła... i w tym momencie ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wziaaaaaaaaaaa

Jestem pierwszy! przedstawienie ogolnie bardzo ladne!!!!!!!!! Zapraszam serdecznie! I wszystko mi wziaaaaaaaaaaaaaa!!:)

Całkiem, całkiem. Bardzo mi się podobało.

bez nadiejne

to jest beznadziejne ponieważ to ma być list a nie jakiś protokuł czy opowiadanie ale oczywiście wy wszyscy w necie jesteście dziwni!!tak to jest z wami jak chce się cos poszukać na dany temat wyskakuje jakieś opowiiadanie zamiast listu lub sprawozdanie zamiast listu (może pisze to niegramatyczneie ale pamiętajcie nie można tak robić że juak ktoś szuka w google listu to ta osoba pisze wypracowanie) przepraszam chyba że nie wie jak się pisez list no to sorki nara i sprawdźcie sobie jak sie pisze list jeżeli nie umiecie taka jest moja opionia!!dzięki za wysłuchanie!! nara...

REWELACYJNE!!! GENIALNE!!!!

sŁUCHAJCIE!! tO BYŁO COŚ NIESAMOWITEGO, DAWNO SIE TAK NIE BAWIŁAM, WSPANIAŁA MUZYKA, REWELACYJE ARANZACJE, PRZEZABAWNE TEKSTY, A DO TEGO NIEBYWAŁA SPRAWNOŚĆ AKTORSKA I WOKALNA. sPEKTAKIL DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY SŁYSZA I MAJA WYOBRAŹNIĘ!!!! KUBA KORNACKI - GENIALNY!!!!

NaStOlAtKa:):):):)

OlAnE nA mAkSa...MoŻnA pOsPaĆ,zDeCyDoWaNiE nIe DlA mŁoDzIeRzYbuhaha...

Inne tematy z forum

Kłopoty małżeńskie (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kłopoty małżeńskie . Kłopoty małżeńskie Mariusz Więcek i Jerzy Wójcicki...

Stosunki na szczycie (42 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie . Miłosne zagadki za nasze podatki! Sir Clive...

Anatomia Ciszy (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Anatomia Ciszy . Spektakl "Anatomia ciszy" to głęboka eksploracja...