Firma Anioł to ludzie pełni empatii, współczucia i profesjonalizmu. Dzięki nim miałam pewność, że przygotowania do pochówku przebiegną z należytym szacunkiem dla zmarłej, bliskiej mi osoby.
Zlecenie zrealizowane zostało perfekcyjnie według mojego oczekiwania.
Nie martwiłam się o formalności. Pan Seweryn zadbał o wszystko, piękne i godne pożegnanie, duży wybór urn, który pozwolił znaleźć mi taką, która doskonale oddała pamięć o zmarłym. Jego zaangażowanie i profesjonalizm sprawiły, że wspomnienie tego dnia pozostanie w sercach Rodziny i Bliskich jako hołd dla naszego ukochanego zmarłego.

Firma Anioł to ludzie pełni empatii, współczucia i profesjonalizmu. Dzięki nim miałam pewność, że przygotowania do pochówku przebiegną z należytym szacunkiem dla zmarłej, bliskiej mi osoby.
Zlecenie zrealizowane zostało perfekcyjnie według mojego oczekiwania.
Nie martwiłam się o formalności. Pan Seweryn zadbał o wszystko, piękne i godne pożegnanie, duży wybór urn, który pozwolił znaleźć mi taką, która doskonale oddała pamięć o zmarłym. Jego zaangażowanie i profesjonalizm sprawiły, że wspomnienie tego dnia pozostanie w sercach Rodziny i Bliskich jako hołd dla naszego ukochanego zmarłego