Jupiter: Intronizacja

Temat dostępny też na forum: Jupiter: Intronizacja
Opinie do filmu: Jupiter: Intronizacja.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

REWELACJA!!!!

Wspaniały, nieco bajkowy, a jakie zdjęcia i efekty! WOW! Polecam, nie ma lipy!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

S-F

Jestem prosto po seansie. Film idealny do kina. Mnóstwo efektów specjalnych, kosmos... czyli to co lubimy z żoną. Oczywiście seans 3D przymusowo. Pełne odmóżdżenie i szał/ feeria efektów wizualnych i dźwiękowych. Na to właśnie chodzimy do kina i się nie zawiodłem. Dla mnie 10/10 i pominę to , że fabuła nie jest wzięta z filmów psychologiczno/obyczajowych, bo takie mogę sobie obejrzeć w domu na TV albo komputerze.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

3D nie

Kolejny film na który nie pójdę do kina bo wszystkie seanse około 20 są 3d. Czy tylko mnie to irytuje?!
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie

mnie tez to wkurza. i całą moją rodzinę. Nie cierpimy 3d.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

allena 3d bym nie zdzierzyl (a on nie nakrecil) ale takie tam scfi bez 3d, to dla mnie nonsens. skoro istnieje taka technologia, a takie filmy to czysta rozrywka, to jak mozna tego nie laczyc?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

3D beznadzieja

Ja też z rodziną szukam innych seansów niż 3d. Czasami nie jest to łatwe :(
Dzisiaj właśnie z tego powodu nie pójdę do kina bo seans 2D grają dopiero o 22.30
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

betty

Ludzie!! nie słuchajcie i nie czytajcie głupot! najgorszy film dekady. wg nas zdjęcia do bani , ,flaki z olejem. fabuła-kicz!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 10

John Carter też miał nieskomplikowaną fabułę,

ale był jednym z najlepszych filmów 3D. W tym przypadku jednym z podstawowych kryteriów jest sceniczność / rozmach scen.
Jeśli ktoś idzie na film 3D oczekując, że punkt ciężkości położony będzie tam, gdzie w filmach 2D (dla kobiet to romans i warstwa psychologiczna, dla mężczyzn intryga polityczna), to zupełnie nie ogarnia tematu 3D. Filmy 3D to nie są filmy 2D kręcone kamerą 3D.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja się dziś skusiłem na owy "film" z 12 letnim synem, ferie i w ogóle, on zadowolony - obrazy przelatują tak szybko że nic nie można zauważyć, typowe MTV, fabuła ? przez 2 godziny niezauważaniem żeby była. Zasadniczo jak dla mnie szkoda i czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

aras

warto obejrzeć dla efektów .
czyste s-f , fabuła nie powala na kolana ale osoby lubiące obejrzeć film tylko dla odprężenia na pewno się nie zawiodą.
polecam
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

Warto

Film w bardzo dobrej oprawie s-f.Jeśli ktoś pisze,że nie ma akcji tzn,że nie oglądał filmu!Efekty są max dopracowane i rezultat obrazów jest zdecydowanie warty obejrzenia.Nie ma dłużyzn,sporo nowych wątków dla tych,którzy lubią tematykę.Film z przesłaniem bez tego co często oglądamy: czyli bez nauki okrucieństwa i wmawiania,że dobrym jest ten kto więcej zabija... to jest plaga w dzisiejszych baśniach!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

rewelacja

Dobry! zdecydowanie do obejrzenia w kinie dla efektów. Jak ktoś chce się zrelaksować to dobra pozycja!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gniot i masakra

Szkoda kasy na ten film. Czasu również. Gnieciuch jakich mało.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Bardzo słaby

Mimo , że lubię czasem pójść do kina na dobre SF z efektami to ten film jest naprawdę słaby . Niby to połączenie Matrixa i Gwiezdnych wojen ale daleko mu w/w. Film może się podobać 12 latkom .

Szczerze to po tworcach matrixa spodzewalem sie czegos zupelnie innego...

Inne tematy z forum

Mulholland Drive (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Mulholland Drive . Przeczytaj o filmie.

Jak wytresować smoka | Як приборкати дракона [ukrainian dubbing] (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Jak wytresować smoka | Як приборкати дракона . Przeczytaj o filmie.

Bogini Partenope (17 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Bogini Partenope . Przeczytaj o filmie.