Justyna Steczkowska

Temat dostępny też na forum: Justyna Steczkowska
Zapraszamy na kolejny koncert z trasyJustyny Steczkowskiej promującej nowy album„Daj mi chwilę”Nowa, ósma już płyta Justyny powstawała blisko dwa lata. W całości była realizowana w warszawskim Jazzboy Studio. Jej producentem jest Bogdan Kondracki znany ze współpracy z Moniką Brodką, Anią Dąbrowską, Krzysztofem Krawczykiem, Tomkiem Makowieckim, czy Marylą ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zawiedziona

Zawiodłam się nową płytą Justyny. Gdzie podział się ten 'pazur' obecny na albumie "Dziewczyne szamana" chocby?

Jeszcze jej nie wydała a już ją oceniasz??

pazur???

słyszałaś o rozwoju jednostki?

jestem pod wrazeniem

Mam nadzieje, ze uda mi sie wybrac na ten koncert. Jestem pod wrazeniem niesamowitego talentu Justyny Steczkowskiej. Nie chodzi mi tylko o niezwykly glos, ale i o to, ze wspoltworzy swoje plyty. A koncerty... poezja!!!

TOMEK

SWIETNA PŁYTA...(DO WIADOMOŚCI NIEKTORYCH..TĄ PLYTE NIEKTORZY...WYBRANI, MOGLI SLYSZEĆ WCZESCNIEJ NIŻ PREMIERA) ...WARAT SŁUCHANIA ... MUZYKA SWIETNA , SŁOWA SUPER! JEDNO ALE... DLA INTELIGĘTNYCH!;) POZDRAWIAM

Tomku

"TĄ PLYTE NIEKTORZY...WYBRANI, MOGLI SLYSZEĆ WCZESCNIEJ NIŻ PREMIERA"

łaaaał :D wszyscy ci zazdrościmy, wybrańcu :D:D

o zgrozo, skąd się biorą tacy "inteligĘtni" ludzie?

henio

plyta rewelacja -inna niz wszystkie -Justyna staje sie dojrzala kobieta i utwory sa dojrzale -czas- dziewczyny szamana -minal -uwazam ze najlepsza w dorobku plyta Justyny-bravo

świetna płyta, swietny image...BRAWO:)

steczkowska

jest to kobieta która nienawidzi niepełnosprawnych staje na kopertach w warszawie zdjecia w prasie i nie przeprosiła za postepowanie niech zakończy kariere i utrudnia i tak trudne życie 5 mln niepełnospawnym w polsce precz z nia

MUZYKA

moim skromnym zdaniem to jest dobra płyta
Tekstowo nie jest to jakies odkrycie ,, ale muzyka jest moim zdaniem na najwyzszym poziomie )

heh...

a ja dziś Justynę spotkałem na plaży w Sopocie. he he z dzieciakiem była...a ja ze swoimi. taki śmieszny klimat...myślałem że jest wyższa...ale to takie miłe spotkanie

:-)

Witam! właśnie wrociłam zkoncertu! i musze przyznac ze choc jej wielką fnaka nie jestem i poszłam tam by towarzyszyc innym to musze stwerdzic ze fanatstyczny kameralny koncert!Justyna jets przesymaptyczną osobą i ciesze sie ze miałam okazje sie o tym przekonac:-)

witam

Jestem pod wrażeniem. koncert był fenomenalny. Justyna jest fenomenalna, ma haryzmę, zaraża pozytywną energią, i wspaniale ją widzieć i słyszeć

Koncert

Płyta... jest magiczna, ina niż poprzednie, zmienia się wraz z Panią Justyną... A koncert... co tu dużo mówić? Rzadko spotyka się kogoś, kto ma taki urok osobisty i potrafi wejść w tak cudowną interakcję z widownią... Muzyka i głos - genialne, jak zawsze. Dziękuję za fenomenalny wieczór! :*

Inne tematy z forum

Europejska Noc Muzeów na Pomorzu 2025 (3 odpowiedzi)

To wyjątkowa noc, podczas której bezpłatnie lub za symboliczną złotówkę można odwiedzać muzea,...

The Magic of Disco Festival (3 odpowiedzi)

Już 19 lipca, w Operze Leśnej, w Sopocie odbędzie się pierwsza edycja festiwalu: "The Magic of...

Bernard Dornowski Ex Czerwone Gitary (15 odpowiedzi)

Kto nie zna takich przebojów jak choćby: ,,Nie zadzieraj nosa'', ,,Takie ładne...