Justyna Steczkowska

Temat dostępny też na forum: Justyna Steczkowska
Zapraszamy na kolejny koncert z trasyJustyny Steczkowskiej promującej nowy album„Daj mi chwilę”Nowa, ósma już płyta Justyny powstawała blisko dwa lata. W całości była realizowana w warszawskim Jazzboy Studio. Jej producentem jest Bogdan Kondracki znany ze współpracy z Moniką Brodką, Anią Dąbrowską, Krzysztofem Krawczykiem, Tomkiem Makowieckim, czy Marylą ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zawiedziona

Zawiodłam się nową płytą Justyny. Gdzie podział się ten 'pazur' obecny na albumie "Dziewczyne szamana" chocby?

Jeszcze jej nie wydała a już ją oceniasz??

pazur???

słyszałaś o rozwoju jednostki?

jestem pod wrazeniem

Mam nadzieje, ze uda mi sie wybrac na ten koncert. Jestem pod wrazeniem niesamowitego talentu Justyny Steczkowskiej. Nie chodzi mi tylko o niezwykly glos, ale i o to, ze wspoltworzy swoje plyty. A koncerty... poezja!!!

TOMEK

SWIETNA PŁYTA...(DO WIADOMOŚCI NIEKTORYCH..TĄ PLYTE NIEKTORZY...WYBRANI, MOGLI SLYSZEĆ WCZESCNIEJ NIŻ PREMIERA) ...WARAT SŁUCHANIA ... MUZYKA SWIETNA , SŁOWA SUPER! JEDNO ALE... DLA INTELIGĘTNYCH!;) POZDRAWIAM

Tomku

"TĄ PLYTE NIEKTORZY...WYBRANI, MOGLI SLYSZEĆ WCZESCNIEJ NIŻ PREMIERA"

łaaaał :D wszyscy ci zazdrościmy, wybrańcu :D:D

o zgrozo, skąd się biorą tacy "inteligĘtni" ludzie?

henio

plyta rewelacja -inna niz wszystkie -Justyna staje sie dojrzala kobieta i utwory sa dojrzale -czas- dziewczyny szamana -minal -uwazam ze najlepsza w dorobku plyta Justyny-bravo

świetna płyta, swietny image...BRAWO:)

steczkowska

jest to kobieta która nienawidzi niepełnosprawnych staje na kopertach w warszawie zdjecia w prasie i nie przeprosiła za postepowanie niech zakończy kariere i utrudnia i tak trudne życie 5 mln niepełnospawnym w polsce precz z nia

MUZYKA

moim skromnym zdaniem to jest dobra płyta
Tekstowo nie jest to jakies odkrycie ,, ale muzyka jest moim zdaniem na najwyzszym poziomie )

heh...

a ja dziś Justynę spotkałem na plaży w Sopocie. he he z dzieciakiem była...a ja ze swoimi. taki śmieszny klimat...myślałem że jest wyższa...ale to takie miłe spotkanie

:-)

Witam! właśnie wrociłam zkoncertu! i musze przyznac ze choc jej wielką fnaka nie jestem i poszłam tam by towarzyszyc innym to musze stwerdzic ze fanatstyczny kameralny koncert!Justyna jets przesymaptyczną osobą i ciesze sie ze miałam okazje sie o tym przekonac:-)

witam

Jestem pod wrażeniem. koncert był fenomenalny. Justyna jest fenomenalna, ma haryzmę, zaraża pozytywną energią, i wspaniale ją widzieć i słyszeć

Koncert

Płyta... jest magiczna, ina niż poprzednie, zmienia się wraz z Panią Justyną... A koncert... co tu dużo mówić? Rzadko spotyka się kogoś, kto ma taki urok osobisty i potrafi wejść w tak cudowną interakcję z widownią... Muzyka i głos - genialne, jak zawsze. Dziękuję za fenomenalny wieczór! :*

Inne tematy z forum

Wilczyca z autorską narracją Doroty Masłowskiej (4 odpowiedzi)

Dla niektórych Wilczyca to nielogiczny guilty pleasure, dla innych piękna pocztówka z polskiego...

Uroczystość świętowania I miejsca Gdańskiego Jarmarku Bożonarodzeniowego (9 odpowiedzi)

Gdański Jarmark Bożonarodzeniowy zdobył pierwsze miejsce w prestiżowym konkursie Best Christmas...

Pomorskie Targi Mieszkaniowe: dom mieszkanie wnętrze (4 odpowiedzi)

POMORSKIE TARGI MIESZKANIOWE DOM MIESZKANIE WNĘTRZEKolejna edycja jednego z najważniejszych dla...