Jestem bardzo zadowolona ze żłobka i mogę go polecić każdemu rodzicowi Dzieci tam mają naprawdę wspaniałą opieką. Placówka oferuje różnorodne zajęcia dopasowane do wieku dzieci, a do tego regularnie celebruje różne tematyczne dni (Dzień Misia, Dzień Psa itd). Dzięki temu dzieci nieustannie uczą się czegoś o świecie.
Na duży plus są prawidłowo tworzone grupy (często wiem, że to problem w innych miejscach) - dzieci są bardzo grupach zgodnie z wiekiem, więc nie ma sytuacji, w której 2,5 latek będzie w grupie z rocznym maluchem. Bardzo dobrze wspominam proces adaptacji - jako rodzic byłam na bieżąco informowana przez samą właścicielkę co dzieje się z maluchem i jak sobie radzi podczas pierwszych dni. To zdecydowanie pomaga przejść przez pierwsze dni bez stresu. Podwodna kraina dba także o aktywność na świeżym powietrzu - dzieci często wychodzą na dwór, co bardzo doceniam. Podsumowując, to miejsce, w którym wiem, że moje dziecko rozwija się w bezpiecznej, serdecznej i ciekawej przestrzeni. Jestem wdzięczna za opiekę, jaką otrzymuje dziecko