Wzruszający film o tym jak niespodziewanie może zmienić się zycie.
~Grace
(8 lat temu)
Film momentami bawi ale przede wszystkim wzrusza. O miłości rodzica do dziecka i na odwrót. To co początkowo wydaje się nam nie możliwe później może okazać się tym co daje nam siłę i pomaga odnaleźć sens życia.
Bardzo polecam ten film. Choć nie podoba mi się przemycany tam wątek homo, to siła relacji rodzic-dziecko i zaskakujące zakończenie warte są czasu i pieniędzy.
takiego słabego filmu nie widziałam od lat i jest to tez opinia 2 osób, z którymi byłam w kinie. Beznadziejny scenariusz, muzyka - ewidentna kopia z nietykalnych, dobre aktorstwo głównego bohatera niestety nie ratuje tego "dzieła"
Zdecydowanie wart zobaczenia. Jak często kłócimy się tracąc z widoku ważniejsze sprawy. Jeżeli dla kogoś jest to słabe kino to po prostu nie zrozumiał przekazu i dobrze bo nie kino dla każdego. Lepiej pójść na Szybcy i coś tam...
Tak jak napisano powyżej, gonimy za pieniędzmi, lepszym życiem i tym co jest tak na prawdę mało ważne i tracimy to co jest najważniejsze. Relacje z dziećmi, rodziną, bliskimi. Przystopujmy przez chwilę i zastanówmy się co jest naprawdę ważne w naszym życiu...
Historia w książce może ok, ale film po prostu banalny, naciągany, wiele scen sztucznych, robionych tylko po to, żeby wywyłać określone emocje. Wyszłam przed końcem, a zdarza mi się to bardzo rzadko.
Moze i przerysowany scenariusz,zrobiony na remake-u ale w potopie tandety to perelka..
Rozprawia sie z uprzedzeniami w eleganckim stylu i nie obraza nachalnoscia mimo delikatnosci istoty podawanych watkow..
Przy okazji troche prawdy o kobietach.