Juvena - nie polecam

Temat dostępny też na forum: Juvena
Mają strasznie dużą marżę narzuconą. Miła obsługa - tylko da wybranych klientek. Szefowa - bez komentarza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Juvena - nie polecam

Juvena - bardzo polecam.Poprzedni wpis to jakieś bzdury.Jestem klientką Juveny od wielu lat,bardzo miła obsługa ,profesjonalna,obiektywna.Zawsze mozna liczyć na profesjonalną pomoc. Personel od lat ten sam. Towa może nie jest tani, ale znakomitej jakości .Wizyta w Juvenie jest zawsze przyjemnością. POLECAM!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja również jestem bardzo zadowolona z usług oferowanych w tym sklepie! Uberam się tam od lat.Panie sprzedawczynie są bardzo miłe i co ważne świetnie doradzają klijentkom. Pozatym sklep ten oferuje piękne i o wysokiej jakości ubrania. Zdecydowanie POLECAM!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wygląda jak by pisała to Pani zwolniona z pracy. Klient przecież nie wie zbyt wiele na temat marż, ani szefostwa.

Polecam ten sklep. Duży asortyment, wysoka jakość, podejście do klienta nie budzi zastrzeżeń. Jako że niecierpie sieciowego towaru oferowanego w dużych centrach handlowych (zazwyczaj niestety chiny kiepskiej jakości), często wpadam do Juveny i tam robię zakupy. Bardzo dużo polskiego towaru wysokiej jakości. A jeśli chodzi o ceny. Wole płacić za faktyczną jakość niż za markę na metce.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0