KAROLINA - opinia

Od początku zamawiam tam pizze bardzo często i stwierdzam jadnoznacznie ,ze jak mieli konkurencję to sie starali a teraz są sami na stogi i przeróbkę i pizza jest coraz mniejsza i coraz gorsza, smakuje jak guma, mało sera i byle jaka, za te pieniądze to wcale nie tanio za takie byle co, no szkoda myslalam ze to bywa jednorazowo ale niestety z kazdym tyg coraz gorsza, zmieniam pizzerie, pozdrawiam stała klientka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: KAROLINA - opinia

Chyba Pani pomyliła pizzerie,zamawiam tam bardzo często i nie widzę zmian,jest tak jak było-smacznie,pizza jest taka jaka była,a ta konkurencja którą mieli to nie była żadna konkurencja,oni zawsze mieli i mają dobre jedzenie.Moim zdaniem jest Pani z konkurencji,bo jedynie ich konkurencja ma złe opinie - chodzi o tip-top itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KAROLINA - opinia

.....życzę udanych sensacji żołądkowych w ich konkurencji....!!!!!! Bo tu w tej pizzeri nigdy czegoś takiego nie było,zamawiam u nich od początku i nigdy nic nie miałem,raz zamówiłem od innych i to był szok!!!! Więc jak ma pani zamiar pisać złe opinie o kimś kto na to nie zasługuje niech dwa razy się pani zastanowi,bo pisać kłam każdy potrafi.Jedzenie mają zawsze świeże i dobre,nie dam złego słowa o nich powiedzieć....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0