heh...siedze na forum TROJMIASTO...ale mam ok 32km do Gdanska, czy jest tu ktoś z KARTUZ lub okolic :) chetnie dowiem sie, gdzie tu bliżej zrobić makijaż, fryzure... :) moze znajdzie sie jakiś "rodzynek" oprocz mnie:) pozdrawiam
00
Re: KARTUZY?!?!
milka12007
(18 lat temu)
ja jestem z gminy KARTUZY!!!:)
00
milka12007
(18 lat temu)
W Kartuzach piekne makijaze robiła Ewelina która pracuje w Welli ale nie wiem czy nie jest na urlopie macierzyńskim. A swietnie czesze w Welli Iwona:)
00
aparciara
(18 lat temu)
heh...miło...wiem że ponoc w wella jest fajnie, ale strasznie drogo!! moze cos innego? a ty juz zamowilas sobie fryzjera itp?? ps. moge wiedziec skad dokladnie jestes? pozdro:)
00
milka12007
(18 lat temu)
no wiesz chyba jeśli chodzi o fryzure ślubną to nie znam nikogo innego kto by potrafil swietnie czesac. slyszalam ze salon "Oliwia" na Gdańskiej i Gosia kolo kościola górnego tez sa nie złe ale chyba nie są tańsze niestety. Ja jeszcze sie nie umawiałam bo ślub w przyszłym roku:)
00
mumu
(18 lat temu)
ja rownież jestem z Kartuz, wprawdzie jestem już po ślubie ale mogę co nieco doradzić. Czesałam sie w Welli u Iwony i wcale nie było tak drogo - ok 50zł (włosy półdługie). Pozdrawiam wszystkie kartuzjanki
00
Miła2
(18 lat temu)
Iwona jest świetna:)mumu napisał(a):
00
madziulkowa
(18 lat temu)
Cześć, miło, że mam tu ziomalki :) ja pracuję w Kartuzach, ale o jakieś dobre salony mogę wypytać za dwa tygodnie (ferie). Aż wstyd, że nie wiem, ale wiecie, dziewczyny, gdzie tam jakiś salon sukien ?!
00
aparciara
(18 lat temu)
hej madziu:) ja niestety nie kupowalam tej sukni...tylko szyje:) mam zaufana krawcowa w sierakowicach. a w kartuzach to masz salon na gdanskiej obok szewca:) no i wiem ze teraz jest w centrum jeszcze...ale polecam pojechac do gdyni...tam jest mnostwo salonow na jednej ulicy...no i tez do gdanska...we wrzeszczu sporo..:) pozdrawiam...
00
~malin
(16 lat temu)
A gdzie jest ta krawcowa w Sierakowicach? Bo poszukuję do szycia sukni balowej. może jakieś namiary?
00
madziulkowa
(18 lat temu)
Aaaaa... i gdzie kupowałaś suknię, aparciarko? w Trójmieście czy gdzieś bliżej? jest śliczna!
00
Pomarańczka
(18 lat temu)
piszcie do mnie na gg
w profilu :))))
00
syrenka
(18 lat temu)
Gdzie polecacie zrobienie sesji zdjęciowej w okolicach Kartuz?
00
floraska
(18 lat temu)
Może w Ostrzycach?:-)
00
floraska
(18 lat temu)
Albo Zamek w Łapalicach - Kropka tam miała sesję zdjęciową:)
00
syrenka
(18 lat temu)
No Ostrzyce fajne miejsce, ale trochę daleko tzn. chciałabym po obiedzie zrobić sesję zdjęciową i żeby goście za długo nie czekali. No zamek w Łapalicach ciekawe miejsce. Masz może jakieś fotki?
00
floraska
(18 lat temu)
Ja nie mam. Ale jedna z forumek - Kropka - miała tam sesję zdjęciową. Poszukaj w starych wątkach.
00
Lechita
(18 lat temu)
Dworzec kolejowy w Somoninie. Super miejsce na plenerową sesję zdjęciową, ewentualnie nad jeziorem w Ostrzycach, serwują tam chleb z pieca czy coś takiego. :)
00
syrenka
(18 lat temu)
Hej. Polecacie jakieś miejsce na sesję zdjęciową w okolicach Kartuz?
00
madziulkowa
(18 lat temu)
aparciarko, a u kogo szyjesz w Sierak.????? jeżeli można zapytać... chyba że chodzi o taką z okolic S.- to wtedy wiem... Szyła mojej przyjaciółce. Suknia śliczna, tylko trzeba było mieć własne materiały.
00
Kayla
(18 lat temu)
no i ja powiedzmy jestem z Kartuz:)
pozdrawiam:))
00
monia17
(18 lat temu)
czesć Ewa! Tu Monika. Czasem w pracy na moim forum siedzi tez moja kumpela bo zamieniamy sie na punkty ale teraz to ja. Jak byś miala jakies pytania to tylko na ten login. Buziaki:)
00
aparciara
(18 lat temu)
hej Madziu:)
szyję u pani Ewy...ale nie wiem jak się nazywa, bo to znajoma mojej cioci i ona wszystko załatwiała...ale mogę w weekend zapytac o namiary do niej...pozdrawiam..papa..
00
test_admin
(18 lat temu)
test
00
test_admin
(18 lat temu)
etretrtetr
00
kwiatuszka
(18 lat temu)
ja również jestem z powiatu kartuskiego .....
00
ŻÓŁTA
(18 lat temu)
pytanie nnt.
jakiego ginekologa polecacie z okolic Kartuz??????
00
kwiatuszka
(18 lat temu)
up
00
Kayla
(18 lat temu)
DŁUGOSZ!!!!;)
00
aparciara
(18 lat temu)
kiedys slyszalam zw w chmielnie jest dobry prywatny ginekolg:)ale nie mam namiarow
00
floraska
(18 lat temu)
A to nie jest przypadkiem ten Dlugosz wlasnie z Chmielna?
00
mar1fur
(18 lat temu)
Ja też jestem z Kartuz....Gdzie będziecie miały wesele?Bo my właśnie Chmielnie, pieknie tam jest...nie sądzicie?
00
kwiatuszka
(18 lat temu)
tak w Chmielnie jest pięknie...... Bardzo pięknie!!! masz rację!!!!
00
monia17
(18 lat temu)
ja rownież będę miała w Chmielnie wesele:)
00
mar1fur
(18 lat temu)
A u kogo będziecie miały???..My zdecydowaliśmy się na Ośrodek Wypoczynowy "Krefta".Jest tam nowo wybudowany pensjonat...Sala Spodobała nam się od razu....
00
mar1fur
(18 lat temu)
KTO JESZCZE MA W CHMIELNIE WESELICHO????
00
ŻÓŁTA
(18 lat temu)
dzięki ... mi właśnie polecano p. Długosza w Chmielnie (prywatnie)
00
Agnieszka83.
(18 lat temu)
Ja tez mam w Chmielnie, w Zajezdzie u Czórlińściego. Mimo, ze jestem z Gdańska, taki klimat naprawde mi odpowiada (zreszta rodzinka z Kartuz wiec dobry dojazd maja).
Pozdrawiam :)))
00
Miła2
(18 lat temu)
a ile płacisz w Chmiielnie Agnieszko i czy masz może menu?
00
mar1fur
(18 lat temu)
W CHMIELNIE U KREFTY PŁACI SIĘ 120 ZŁ OD OSOBY....JEST TEŻ MOŻLIWOŚĆ NOCLEGU...
00
mar1fur
(18 lat temu)
Wiecie może jak robią paznokcie w salonie Afrodyta w centrum Kartuz oraz fryzury w salonie obok kantora tez na rynku?
00
mar1fur
(18 lat temu)
..........
00
monia17
(18 lat temu)
Afrodycie paznkokcie robione sa rewelacyjnie:) Sa trwale i nic sie nimi nie dzieje. Bardzo polecam tylko trzeba sie umawiac z wyprzedzeniem.
00
mar1fur
(18 lat temu)
To super! a wiecie coś o tym salonie fryzjerskim?
00
elvi1
(18 lat temu)
A co powiecie o salonie fryzjerskim Wanda?Ładnie tam czeszą?
00
elvi1
(18 lat temu)
Salo fryzjerski Wanda w Kartuzach.......zna ktoś może???
00
kamyczka
(16 lat temu)
Podbijam temat - jakie fryzjerki w Kartuzach możecie polecić? Bo Iwona w Welli jest na zwolnieniu.
00
milagros
(16 lat temu)
iza i emilia z OLIWI naprawde świetnie czeszą ale jak dzwoniłam dwa miesiące temu to na koniec lipca nie mają wolnych terminów.prawdopodobnie całe lato jest już zajete
00
lucy80
(16 lat temu)
Mogę polecic p.Izę z salonu Olivia. Byłam zadowolona:)
00
kamyczka
(16 lat temu)
dzięki, spróbuję sie tam umówić. a ile kosztuje u nich czesanie?
00
milagros
(16 lat temu)
o ile się orientuję to ślubna fryzura chyba od 30 do 50zł. myślę że nie jest to drogo a ja zawsze byłam zadowolona jak wychodziłam od nich z salonu;-)naprawdę mają dar w ręku;-) Iza jest super pomoze dobrać i wogole czesze wspaniale;-)
00
~agiiiko
(16 lat temu)
ja polecam salon w garczu. Pani Ania S. pracowała w salonie w kartuzach w Wandzie i teraz otworzyła swój własny. naprawde godna polecenia, ma dużo pomysłów. ostatnio czesała mnie na wesele, koszt 35 zł. bylam bardzo zadowolona.
00
Zosieńka
(16 lat temu)
Hej hej ja również jestem z Kartuz....
00
kamyczka
(16 lat temu)
W Olivii Iza i Emilia mialy juz zajęty termin w mój dzień, wiec umówiiłam sie w końcu w kameleonie do Basi, ktorą poleciły mi koleżanki.
00
~kreska
(16 lat temu)
ja kiedyś byłam czesana przez basię na pokaz fryzur. ok. ale wg mnie artur jest bardziej kreatywny.
00
kreska333
(16 lat temu)
ajj, chyba paweł raczej ! zawsze mi się mylili :)
00
zoosiap
(16 lat temu)
a makijaż gdzie??
00
~w2
(16 lat temu)
makijaż w Welli u P. Eweliny, nie ma w Kartuzach lepszej makijażystki a już kilka przetestowałam.
00
~ewunia
(16 lat temu)
a co powiecie o salonie Wanda? jak tam makijarz robią
00
~dorko
(16 lat temu)
nawet nawet
00
~nusia85
(16 lat temu)
nie ma to jak rozmawiać z samym sobą, nie ? :P
00
Zosieńka
(16 lat temu)
sama nie kożystałam z uslug, ale słyszałam z opinii znajomych, że bardzo ładne makijaże wykonują w Matrix, no ale to już w Żukowie...
00
kamyczka
(16 lat temu)
A macie kogoś do dekoracji z okolic Kartuz?
00
milagros
(16 lat temu)
dekoracji czego???na lesznie kartuskim ślicznie dekorują samochód;-)wiązanki ślubne tez są piękne. ja udaję się tam
00
kamyczka
(16 lat temu)
chodzi mi o dekorację kościoła
00
Largo
(16 lat temu)
Ja bede sie czesac i malowac w salone Styl. Jakes opinie na temat salonu?
00
~cameli.a
(15 lat temu)
Witam! Widzę że dawno nikt tu nie zaglądał a jestem nowa i chciałabym odświeżyć temat ;-) Poszukuję dobrej fryzjerki na ślub w Kartuzach. Możecie mi kogoś polecić, ponieważ jak dzwoniłam do Pani Iwony z Welli to jest już zajęta. Proszę o radę.
00
~kamyczka
(15 lat temu)
Zdecydowanie polecam Basię z Kameleona. Ja byłam zachwycona fryzura, którą mi zrobiła - elegancka i jednocześnie naturalna.
00
~iizeek
(13 lat temu)
Odświeżam wątek:-)
Dziewczyny, czy któraś z Was czesała się u Natalii, salon Avangarda? Tam od jakiegoś czasu jest też Ania, kosmetyczka. Czy ktoś się u niej malował i robił paznokcie? Oczywiście wszystko to na ślub:-)
Będę wdzięczna za opinie.