KFC Gdańsk Galeria Forum

Fast food

Gdańsk, Targ Sienny 7

Artur - ocena (1) Szybka obsługa, mięso gorące i Świerze Artur Marek - opinia (1) KFC-tragedia ,zamówienie złożyłem osobiście (na wynos) ----2 Qurrito... Marek kris - opinia (1) wszysto ok ale bardzo brudno jak bym byl w angli wszystko umazane a... kris
Aga - opinia (1) Pani mówi ze będę czekać 3minuty z czego robi się ponad 10 . Dramat z obsługa... Aga Niezadowolony klient - opinia (1) W Zingerze śladowe ilości sosu i sałaty, a kotlet wysuszony. Nigdy nigdzie... Niezadowolony klient Sylwia - opinia (1) Witam jedzenie ok.tylko jedyny minus płatność gotówką tylko odliczona kwota... Sylwia - opinia (1) Pan Alber ma chyba zły dzień i okazuje to wszystkim. Trzeba mieć dużo... Kolejny żart (1) Kanapki w Bsmartcie to jakiś żart. Zrobione byle jak, a mięsa praktycznie brak. Sandra Obsługa na poziomie zerowym (1) Zamawiam przez aplikacje z wyprzedzeniem. Dostałam wiadomość że zamówienie... Lourdes Słabo (1) Nieświeże warzywa, frytki aż suche od tłuszczu. Myślałam, że tylko raz mi się... Monika Super obsługa (1) Bardzo miła obsługa. Pan Marcin przemiły i uśmiechnięty :) Karolina Bardzo słabo (1) Bardzo słaba jakość kiedy się nie przyjdzie do lokalu zawsze czegoś nie ma i... Zosia KFC forum (1) W lokalu panuje chaos zostałem źle opsuzony do tego musiałem się upominać co... Oskar Lokal nieczynny podczas promocji (1) Podczas otwarcia Forum Gdańsk rozdawane były kupony, m.in. "1 gratis", gdzie... Piotr