Dawid Bania - ocena (1) Zdecydowanie polecam każdemu, kto ma problemy z długami! Nawet nie... Dawid Bania Paweł - ocena (1) Nie sądziłem, że kiedykolwiek wyjdę z tego bagna. Dzięki kancelarii mam dziś... Paweł Kuba - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Bałam się, że będę sama w tym wszystkim, ale Pani... Kuba
Michał - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam! Dzięki kancelarii KFCO udało się uporać z... Michał Dorota - ocena (1) Pomogli mi z moim zadłużeniem. Dorota Zdzisław - ocena (1) Witam jestem bardzo zadowolony z współpracy z tą kancelarią. Pani Dominika... Zdzisław Lukasz - ocena (1) Nie wiedziałem, że upadłość konsumencka może być przeprowadzona tak sprawnie... Lukasz Piotr Burczyk - opinia (1) Polecam . Naprawdę są bardzo odpowiedzialni i fachowi. Polecam bardzo gorąco. Piotr Burczyk Dominik - opinia (1) Dziękuję za pomoc w oddłużeniu. wasza pomoc jest nieoceniona. Dominik Artur - opinia (1) Pozostawiam pozytywna opinie o KFCO w Gdyni. Dzięki rzetelnym informacjom... Artur Jeremi - opinia (1) Na Kancelarię trafiłem przez internet. Przypadkiem trafiłem na empatyczny... Jeremi Hanka - opinia (1) W Kancelarii KFCO (Centrum Oddłużeń) w Gdyni bardzo mi pomogli. Dziękuję za... Hanka Joanna Z. - opinia (1) Ja też przychylam się do pozytywnej opinii o KFCO w Gdyni. Pan mecenas pomógł... Joanna Z. Aron - opinia (1) Skorzystałem z bezpłatnych konsultacji organizowanych przez kancelarie w... Aron Majka - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla kancelarii za skuteczne przeprowadzenie mojej... Majka Hanna Jankowska - opinia (1) Na najwyższym poziomie profesjonaliści , bardzo dziękuje za prowadzenie mojej... Hanna Jankowska małgorzata - opinia (1) Bardzo profesjonalna Kancelaria , Pani Dominika zna się na rzeczy .Super... małgorzata Mi - opinia (1) Pomogli mi przy ogłoszeniu upadłości. Bardzo profesjonalna kancelaria.... Mi Elwira - opinia (1) Bylam na konsultacji w kancelarii w dniu dzisiejszym. Spotkanie trwalo 60... Elwira Jolanta - opinia (1) W końcu mogę spać spokojnie. Koszmar dzwoniących firm windykacyjnych skończył... Jolanta