KOŁA RATUNKOWE NA EURO

Temat dostępny też na forum: Śródmieście
Nowy stadio -Jest !
Miejsca w hotelach - Są !
Policja - Gotowa !
Plany barów piwnych - Są !
itd, itp...
A kto pomyśli o zabezpieczeniu nabrzeży MOTŁAWY (wysokie na 5m,betonowe) ,odwiedzanych przez tysiące turystów również po sezonie.
BRAK KÓŁ RATUNKOWYCH , DRABINEK PO KTÓRYCH MOŻNA WYJŚĆ Z WODY, A szczycimy się GOTOWOŚCIĄ DO EURO.
Będzie wstyd jak turysta który zostawił setki w barze z piwem postanowi sobie popływać,albo potknie się o wystające kafle i wyląduje w MOTŁAWIE.....a może tego trzeba żeby ktoś pomyślał czy te koła to potrzebne????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: KOŁA RATUNKOWE NA EURO

ja tam drabinki widziałam, a pijany to i w kiblu sie utopi.

ale nie zmienia to tego ze ja tam z dziecmi co chwila zawal przechodze bo nie wiadomo co wymysla mluchy i staram sie tam nie spacerowac, podchodzimy na chwile i odchodzimy na "bezpieczne" tereny.

to jest nabrzeze portowe, nie chcesz byc na nabrzezu idziez dlugim pobrzezem ktore ma pozadny plot,
to tak jakby sie denerwowac ze na parkingach nie ma wysokich kraweznikow pomiedzy parkingiem a droga...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: KOŁA RATUNKOWE NA EURO

na parkingu masz możliwość zaparkować samochód,na nabrzeżu zacumować (zaparkować) łódz, yacht, ale w Gdańsku to nie możliwe bo gdzie cumę zaplątać.
Pewnie, że mozna iść w inne miejsce, tak samo jak ominąć psie odchody na trawnikach i chodnikach po rozstopach...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...