KOMPUTEROWY PROBLEM-PROSZĘ O POMOC

nie wiem gdzie moge juz szukać kogos kto mi pomoże, więc próbuje wszystkiego. Robiac porzadki na kompie skasowałam przez przypadek sterownik odpowiadajacy za glosnosc w komputerez.chcialam wgrac go ponownie instalujac sterowniki tylko problem w tym, ze komp chce plytke, nosnik, ktorej ja niestety juz nie posiadam. zniknal mi paska na dole glosnik i komputer milczy jak zaklety.szukam w necie jak rozwiazac swoj problem i nie potrafie.jestem calkwitym laikiem w sprawach komputerowych. prosze o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KOMPUTEROWY PROBLEM-PROSZĘ O POMOC

kiedyś miałam podobną sytuację z laptopem. Pomogło mi zrobienie przywrócenie systemu do daty i wszystko co wyrzuciłam wróciło.

tzn.jak się robi to przywrócenie4 do daty??? mozesz opisac krok po kroku

1. krok - sprawdzasz, czy masz modem (może być pod biurkiem, więc czasem trzeba się schylić)
2. krok - sprawdzasz, czy modem jest PODŁĄCZONY do prądu.
i voila! wszystko naprawione, takie to trudne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Start > Akcesoria > Narzędzia systemowe > przywracanie systemu > Wybierasz datę kiedy ostatni raz wszystko było w porządku.

Inne tematy z forum

Jakie spawarki używacie? Co wybrać do poprawienia blach w samochodzie? (11 odpowiedzi)

Do wymiany mam 1 błotnik po stluczce i 2-3 poprawki na pasie przednim i tylnym. Ogólnie chciałbym...

CDN Hosting (5 odpowiedzi)

Czy ktoś z was korzystał z tego rodzaju hostingu? Jakie są główne korzyści płynące z użycia CDN...

Pożyczka w chwilówce - pytanie. (24 odpowiedzi)

Brał ktoś z Was pożyczkę w chwilówce?? Zastanawiają mnie koszta i czas oczekiwania na decyzję i...