KONKURS

Drodzy organizatorzy! Napisaliście, że "Relacje proszę nadsyłać na adres info@harpagan.gda.pl. Zastrzegamy sobie prawo do ingerowania w relacje oraz ich publikację." Czy mam rozumieć, że obawiacie się relacji krytycznych tak jak to było po H-24 i teraz zostawiacie sobie możliwość ingerowania w treść relacji z H-25!!? Oj, Panowie, Panowie coś tu nie tak, czasy cenzury podobno minęły i to dzięki gościowi, który pochodzi z Trójmiasta i dobrze skakał przez płoty. Z tego, co widać na stronie zabraliście się ostro do pracy i mimo to boicie się krytycznych relacji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KONKURS

hehehe;-)

To standradowa forumłka pozwalająca np. na publikowanie tylko części tekstu a także na inne niż autora formatowanie.

(Do Wiechora: formatownie to m.in. inne ułożenie tekstu a nie wymiana epitetów;-)

pozdrawiam
Leszek

Co to jest formatowanie to ja wiem. Słowo ingerencja też jest mi znane, zwróciłem tylko uwagę na niefortunne jego użycie i zamiast poprawienia tego zapisu spotykam się z próbą odwrócenia uwagi poprzez próbę osmieszenia mnie sugerując, że nie znam rozumienia słów. Leszku, daj sobie luzu i naucz się przyjmować uwagi od innych tym bardziej, że nie są to uwagi złośliwe. Mam nadzieję, że organizatorzy nie będą "formatowali" uczestników rajdu i np. zamiast na trsę rowerowż wyślą mnie na pieszą.

WiechoR napisał(a):

>Mam
> nadzieję, że organizatorzy nie będą "formatowali" uczestników
> rajdu i np. zamiast na trsę rowerowż wyślą mnie na pieszą.

WiechoR ciekawy pomysł :) miejmy jednak nadzieje ze na harpaganie nie zostanie on zrealizowany :)

W standardowej formułce używa się wyrażeń "dokonanie skrótów" bądź "redakcja" oraz "zaniechanie publikacji"...