KOSMETYCZKA PRESTIGE

wITAM, CZY KTÓRAŚ Z WAS KORZYSTAŁA Z KOSMETYCZKI NA UJESCISKU LUB PRESTIGE NA OS. SWIETOKRZYSKIM???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KOSMETYCZKA LOOKSUS CZY PRESTIGE

polecam kosmetyczke z SALONU KOSMETYKI I MASAŻU W GDAŃSKU NA UL.KORZENNEJ 58/301-88-99
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziewczyno uspokój się jesteś tak zdesperowana że ciągle zakładasz sama nowe wątki o masażach i kosmetyce i polecasz siebie czyli salon na korzennej. Wystarczy spojrzeć na ip pod imionami raz jesteś ola, raz kaśka a raz klientka a IP ciągle te same. To już MEGA DESPERACJA. Weż się do roboty. Żenada

O !!! pominęłam jeszcze jesteś Maja. Ludzie nie dajcie się ogłupić i sprawdźcie wszystkie wątki o masażach. Prawdziwe opinie to te, że kiepsko i nie warto.

NIE SZUKAM KOSMETYCZKI Z KORZENNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tYLKO PRESTIGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zapraszam do studia prestige gdańsk ul. dąbrowszczaków http://www.studio-prestige.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

polecam prestige . Są 2 prestize, ale pisze o tym na guderskiego. mają naprawde szeroką oferte i kosmetyczki są naprawde fajne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam słowa "żabci". Salon Prestige na Guderskiego to naprawdę doskonałe Panie. Jestem bardzo zadowolona. Korzystam z usług fryzjerskich już rok, a teraz także z usług kosmetycznych (zabiegi na twarz). Jestem zachwycona i polecam. Najlepszy taki salon w okolicy, a i nie tylko.

Re: KOSMETYCZKA

Ja polecam Panią Agnieszkę z Vivien w Gdyni - jak dla mnie, to super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja polecam na Ujeścisku , szcególnie Pania Justynkę, naprawdę warto to super dziewczyna i robi cuda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moim zdaniem - PRESTIGE na Guderskiego. Byłam w Looksusie, u pni Justyny, 2 razy. Było OK. Potem koleżanka namówiła mnie na rewelacyjny, jak mówiła zabieg "oxybrazja". Zadzwoniłam, umówiłam się, no i poszłam. Koleżanka miała rację - zabieg extra, nawet super extra. Od tego czasu byłam też na innych zabiegach, łącznie 4 razy. Zobaczyłam wreszcie co znaczy prawdziwy fachowiec. Na pewno nie zmienię tej pani kosmetolog na inną. Z usług fryzjerskich nie korzystałam (jeszcze), ale widziałam, że ciągle zajęte. Pozdrawiam

ZAPRASZAMY NA JASIEŃ

SALON BEAUTY ART

Zapraszamy do Salonu "Beauty Art"
ul. Kartuska 345 B (bloki Gardenia) (58) 325 41 20
517 756 742

Inne tematy z forum

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

wróżka - tarot -czary mary? (17 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

sucha skóra (76 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...