KOSZMAR!!! NIGDY WIĘCEJ!! ŻENADA

STANOWCZO ODRADZAM KORZYSTANIA Z TEGO PSEUDO GABINETU. OBSŁUGA BEZNADZIEJA- PANIE NIE NADAJĄ SIĘ DO TEJ PRACY. NABURMUSZONE, NIEDELIKATNE. ZABIEG W PORÓWNANIU Z INNYMI GABINETAMI PORAŻKA. MAM NADZIEJĘ, ŻE ZBANKRUTUJĄ SZYBKO - Z RESZTĄ NIE BĘDZIE TRUDNO Z TAKĄ JAKOŚCIĄ USŁUG I TAK BEZNADZIEJNĄ OBSŁUGĄ!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KOSZMAR!!! NIGDY WIĘCEJ!! ŻENADA

Ludzie,macie prawo do odstapienia od umowy.
Zadajcie zwrotu swoich pieniedzy,przeciez sens.beauty ma Obowiazek obsluzyc was tak,jakbyscie placili pelna kwote!!!
Poza tym to jest scisle zapisane w umowie pomiedzy gruponem a sensualem. To sensual was oszukal i on poniesie konsekwencje swoich czynow.
Pieniadze sa do odzyskania,tylko trzeba wyjac po nie rece!!
A osobom,ktore maja wizyte jeszcze przed soba,radze aby ustalily i wypytaly o wszystko Przed wykonaniem zabiegu oraz Zadaly nalezytej obslugi.

Tak na przyszlosc- nie szukajcie ofert za grosze,takich po prostu nie ma, gabinwt kosmetyczny ma byc miejscem milym, przytulnym z wyksztalconym personelem i tymi opiniami sie kierujcie a nie po gruponach latacie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w 100% się zgadzam!!!!!!!!!!!!!nigdy w życiu nie widziałam tak brudnego SPA.hahahaha jakieś poplamione,zakurzone podłogi,nie wspominając o samych klitkachw których panie wykonują zabiegi.....bród,smród i totalna porażka.nigdy więcej nie dam się nabrać na zabiegi w promocjach!!!!!! i napewno nie w tym "SALONIE SPA".o ile pierwszy zabieg był w miare dobrze wykonany,tak kolejne KLAPA.PANIE UDAJĄCE KOSMETOLOGÓW!!!!!!!!!!!!!JESTEM TOTALNIE ROZCZAROWANA I NIE POLECAM ZABIEGÓW W TYM SALONIE,SZCZEGÓLNIE W PROMOCJI!! WSTYD DLA WŁAŚCICIELI!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ok, ja rozumiem niezadowolenie z wykonanej usługi, ale jednak taki komentarz to jest żenada, albo nie byłas w tym zakładzie, albo jesteś z konkurencji - brudno i śmierdzi?? poplamione podłogi?? każdy kto był chociaż raz w tym miejscu wie, ze taka opinia to bzdura, miałam juz z 15 zabiegów w tym miejscu (o samych zabiegach różnie można się wypowiedzieć, to już rzecz indywidualna), ale samo miejsce jest świetne - czyściutkie i pachnące, są granice każdej krytyki, aż się dziwię, że salon sam nie podaje portalu do sądu za takie znieważanie....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam z przykrością, usługa dla klientek Grouyponu fatalna.Maska algowa nie jest maską algową lecz jakąś zwykłą mazią, mikrodermabrazja twarzy, szyi i dekoltu trwała 12 min.!Porażka.
Miałam już trzy "zabiegi".każdy u innej pani.Zero inntymności i komfortu - typowa fuszerka.Nie mam żalu do pracujących tam kosmetyczek, robią co mogą, szczerze im współczuje takich warunków pracy.Baty dla właścicieli, sprzedali 3000 kuponów za małe pieniądze, zrobili sobie jednak taką antyreklamę,że szok.A Groupon podpadł mi kolejny raz i ostatni, zarabiają szybkie i łatwe pieniądze a klienta mają głęboko w nosie:(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się.. groupon to porażka a wykonanie zabiegu pozostawia wiele do życzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0