KOSZMAR
ta "stajnia" to istny koszmar nie dosyć że warunki są okropne (mam na myśli "ujeżdżalnie" w której nie ma okien jest drewniana i wygląda jak z przed drugiej wojny światowej oraz stajnie w której panuje gwar krzyki i nie miła atmoswera ) jazda wygląda tak: siedzisz na d**** w siodle,koleś trzyma za uzdę konia , zero edukaci na temat skoków , nie ma opcji takiej jak opieka nad koniem chociażby nauka siodłania i zakładania ogłowia.
te informacje są nie zbędne dla jeźdżca.Jeś li ktos z pracujących w tym osierodku to czyta to przepraszam ale taka jest prawda należałam do tej stajni pół roku a w innej po drugiej jezdzie sama oporządzałam konia. NiE POLECAM NIKOMU TEJ STAJNI !!!!!!!!!!!!!!!jesli chcesz dokładniejszych informacji otyj oraz innych stajniach w trójmieście napisz na mojego e-mail : horseska@o2.pl do usłyszenia oraz pozdrawiam.
te informacje są nie zbędne dla jeźdżca.Jeś li ktos z pracujących w tym osierodku to czyta to przepraszam ale taka jest prawda należałam do tej stajni pół roku a w innej po drugiej jezdzie sama oporządzałam konia. NiE POLECAM NIKOMU TEJ STAJNI !!!!!!!!!!!!!!!jesli chcesz dokładniejszych informacji otyj oraz innych stajniach w trójmieście napisz na mojego e-mail : horseska@o2.pl do usłyszenia oraz pozdrawiam.