KOSZMAR

ta "stajnia" to istny koszmar nie dosyć że warunki są okropne (mam na myśli "ujeżdżalnie" w której nie ma okien jest drewniana i wygląda jak z przed drugiej wojny światowej oraz stajnie w której panuje gwar krzyki i nie miła atmoswera ) jazda wygląda tak: siedzisz na d**** w siodle,koleś trzyma za uzdę konia , zero edukaci na temat skoków , nie ma opcji takiej jak opieka nad koniem chociażby nauka siodłania i zakładania ogłowia.
te informacje są nie zbędne dla jeźdżca.Jeś li ktos z pracujących w tym osierodku to czyta to przepraszam ale taka jest prawda należałam do tej stajni pół roku a w innej po drugiej jezdzie sama oporządzałam konia. NiE POLECAM NIKOMU TEJ STAJNI !!!!!!!!!!!!!!!jesli chcesz dokładniejszych informacji otyj oraz innych stajniach w trójmieście napisz na mojego e-mail : horseska@o2.pl do usłyszenia oraz pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: KOSZMAR

Nie jeździsz non stop w kółko jak P.Ala zobaczy ze dobrze jeździsz to będziesz jezdziła usemki i wolty dziewucho zanim będziesz hciała se jeżdzic usemki i sama to naucz sie chociasz galopować
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

analfabeta... ale się wypowiedział... usemki, hciała.... litości!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

To, że masz jakieś uprzedzenia do P.Ala droga Olu, to zachowaj to dla siebie. Bo akurat każdy widział Twoje umiejętności, które pozostawiły wiele do wątpienia ;)
Jeśli CI się tu nie podoba, to nikt Cię nie trzyma, a kłamstwa to wciskam mamusi w domu ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

wciskaj*
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0