KOSZYKÓWKA

Temat dostępny też na forum: Społeczność
KOSZYKÓWKA
Szukam osób grających w kosza na sali po godz.18 na terenie Gdańska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam

ja również się chętnie dołacze...jestem z Gdyni..ale zawsze mogę dojechac. mialem spora przerwę w graniu i chetnie bym powrocil do tego.....chyba ze tu chodzi o gre bardziej profesjonalną.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: witam

hej, mam dla was propozycje- ,mam 7 chętnych dziewczyn do gry w kosza brakuje nam z 3 osób. Jesteśmy na etapie podpisania umowy ze szkołą podstawową nr 60 na ul. Chłopskiej- dzień sobota 16-18. jak jesteście zainteresowani to podaję adres: gunia0702@wp.pl

Z checia sie dolacze, moze odezwie sie wiecej osob to sami znajdziemy salke;)

hejka

@Codik-ja mam 33lata i miałem ok.8lat przerwy w graniu więc nie chodzi mi raczej o profesjonalne granie

@Gunia-mi niestety ten termin nie pasuję...szkoda!

hej

no to ja troszkę krótszą jakies 4 lata :) ale podobno tego sie nie zapomina :) heh

Gunia mi rowniez ten termin nie pasuje...bardziej preferuje poznowieczorne godziny...

http://www.gdynia.pl/urzedowy/przewodnik/praca/szczegoly/7038_73974.html
tu szukają chetnych osob do gry w Sopocie...zawsze mozna polaczyc sily

:)

hehe wkleiłem jakiś inny link ;P

naprawiam błąd :)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/sport-partnerzy-do-gry/koszykowka-basket-ogl4557768.html

gramy w kosza

Witam gramy w kosza w Sopocie w godzinach wieczornych oraz startujemy w środowiskowej lidze koszykówki. zapraszam
rosamaster@poczta.fm

Re: KOSZYKÓWKA

chyba jednak temat ucichł...a szkoda...bo mozna byloby zebrac grupę i cos samemu wynająć...moze znajda się chetni, aby pograc amatorsko w kosza????

grupa jest zebrana, nie podpasowal Ci termin, szkoda, nie nasza wina
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kosz

nie ma juz miejsca?? czy da sie jeszcze zalapac? pozdro

Inne tematy z forum

Odśwież swój smartfon wybierając darmowe dzwonki na telefon Android (6 odpowiedzi)

Dźwięk przychodzącego połączenia to coś, co słyszymy wielokrotnie w ciągu dnia. Zamiast polegać...

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (49 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

jakie słuchawki do biegania? (74 odpowiedzi)

chodzi mi o słuchawki dokanałowe. przystępne cenowo max.100PLN. możecie jakieś polecić, zeby nie...