KRZYWE KAFLE!!!
Wiem, że to częsty przypadek gdy kafle nie są idealnie prostą płaszczyzną, ale to co spostrzegłem przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Zakupiłem kafle czeskiego producenta. Czekałem na ich dostawę ponad 5 tygodni (!!!) - miały być po max 4 tygodniach. Kafelkarz już się niecierpliwił. W końcu dojechały... uff. O zgrozo - kafelkarz myślał, że kładzie 2 gatunek !!!!!!!!!! Gdy zobaczyłem kafle na ścianie, to myślałem, że się przewrócę - tragedia za wysoką cenę. Tak tak... jeszcze za to co zobaczyłem gruuuubo zapłaciłem. Zgłosiłem reklamację. Po kilku dniach zawitał u mnie przedstawiciel producenta i lekko łamaną polszczyzną (był Czechem) poinformował mnie, że w przeciągu 2 tygodni otrzymam informacje co i jak w mojej sprawie. Mija 3 tydzień... a tu cisza. Trzy dni temu dzwoniłem do Bazaru. Poproszono mnie o pozostawienie nr telefonu kontaktowego z zapewnieniem, że oddzwonią jak tylko zorientują się w mojej sprawie. hehehehe oczywiście nikt do mnie nie zadzwonił. Dzisiaj to znowu ja pokornie wykonam telefon aby upomnieć się o swoje.
Pozdrawiam Wszystkich to czytających! OMIJAJCIE BAZAR Z DALEKA!
Pozdrawiam Wszystkich to czytających! OMIJAJCIE BAZAR Z DALEKA!