Kabaret Ewan

Kluby nocne

Gdańsk, Tkacka 27/28

Poszukuję tancerki (1) Poszukuję tancerki którą widziałem w Kabarecie Ewan, bardzo ładna niewysoka... Anonim poprostu super (1) Najlepszy lokal i tyle Teo Polecam miejsce z klimatem (1) Fajnie urządzony lokal, miła obsługa,dobra muzyka no i jest na co popatrzec;)... Bywalec
Rewelacja (2) Najlepszy klub w Gdańsku z taką ofertą CodeBoy Tancerki onieśmielają urodą :) (1) Mąż mojej przyjaciółki namówił mnie i swoją żonę byśmy z nim przyszły do... Pomorzanka Pozytywnie nakręcony :) (1) Świetny klimat :) Warto zajrzeć bo to pozytywnie zaskakujące miejsce :)... Rafał Szału nie ma (1) 20zl wstep okey. piwo 12zl przesada.taniec rozbierany 150zl nie trwa nawet... gdanszczan gdańszczanin - opinia (7) Bardzo miła obsługa na barze i na wejściu. Przystępne ceny! Rewelacyjna... gdańszczanin bardzo dobry klub (2) Super lokalizacja, ładne babki, fajna muzyka i bardzo dobre jedzenie.... D kabaret ewan (2) Szczerze i goraco polecam wszystkim miejsce , jakim jest kabaret przy ul... krzysiek Bardzo zadowolony (1) Bywam w Kabarecie dosyć często od ponad dwóch lat i stwierdzam że to... Waldek Gorąco polecam ! (1) Moim zdaniem jedyny lokal który do którego warto pójść. Atmosfera ciepła, nie... Gdańszczanin Szczerze odradzam, wielki zawod!!! (2) Po pierwsze dziewczyny nie rozbieraja sie do konca. W wiekszosci nie... Klient nigdy wiecej (1) Nie polecam nikomu! Klientów traktują jak bydło..... Uwaga bramkarze nie... byłem-widziałem rewelacja (1) To chyba jakaś pomyłka co przeczytałem ponizej, moze byłeś w innym lokalu.... stały klient GORĄCO... polecam !!! (1) Jeśli szukacie pokazów ginekologicznych i starszych Pań potrafiących dotknąć... scareface-ik Naprawdę warto (1) Jeśli ktoś pragnie spędzić wieczór w oryginalnym lokalu i przyjemnej... Zadowolony klient