Kabaret Mumio

Temat dostępny też na forum: Kabaret Mumio
Mumio to wcielenie teatralno-kabaretowego szaleństwa. Są niezwykle konsekwentni w realizowaniu radykalnego i inteligentnego humoru. Nic dziwnego, że grupa wkrótce po ogólnopolskim debiucie w 1998 roku, została obwołana absolutnym objawieniem i jednym z największych odkryć sceny i estrady. Ten status utrzymuje do dzisiaj. Mumio, wykorzystując formę kabaretową, bez skrępowania poza nią wykracza ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mumio zawsze ok !

eeee

Kabaret Mumio jest do bani, a w ogole ich wspanialy glupkowaty film

REWELACJA!!!!!

uwielbiam ich! uważam, że są doskonali. ale nie dla wszystkich. niech nie idą ci, którzy spodziewają się kolejnych reklam Plusa, kabaret jest dużo bardziej absurdalny i trudny. byłam na ich ostatnim występie w Multikinie i chyba część publiczności ich nie zrozumiała niestety.
w każdym razie jak dla mnie - REWELACJA! :) oby jak najczęściej w Trójmieście! :)

Cudowni. Arystokracja wśród kabaretów.

Inne tematy z forum

Ewa Farna - 15 lat na scenie (3 odpowiedzi)

Ewa Farna jest jedną z najbardziej lubianych i charyzmatycznych artystek na polskim rynku...

Przełam lody. Skocz na łyżwy - Otwarcie Lodowiska (9 odpowiedzi)

Gdański Archipelag Kultury serdecznie zaprasza na Gdańskie Lodowisko na Placu Zebrań Ludowych....

Konferencja Green Energy Tricity (15 odpowiedzi)

Jako ASE Grupa Technologiczna jesteśmy jednym z liderów rynku OZE i zarządzania energią. Chcemy...