Kabaretowy Kwadrat - Hrabi

Temat dostępny też na forum: Kabaretowy Kwadrat - Hrabi
Kabaret HRABI28 październik 2007 (niedziela)Start: 18:00Bilety: Uwaga! Brak już biletów na występ kabaretu!28 października, na scenie Klubu Kwadratowa występ Kabaretu HRABI. Po raz kolejny zagoszczą u nas członkowie jednego z najlepszych kabaretów polskiej estrady.Bilety na koncert do nabycia tylko i wyłącznie u nas w klubie u osoby zajmującej się obsługą stołu bilardowego.Uwaga:wstęp ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

brak biletow

bylam pare razy w kwadracie i probowalam kupic bilety, ale nigdy nie bylo osoby odpowiedzialnej za sprzedaz, a dzis sie dowiedzialam, ze juz wszystkie wysprzedane:( moze ktos ma jeszcze jakies do odsprzedania?

bilety

no właśnie... ja też chcę 2 bilety. Pliiiiiiiiiiiiz, niech ktoś mnie poratuje!

hrabi the best!!!!

ubaw był po pachy!!!! haha, no czad!

Hrabi to mistrzowie!!!

Wczorajszy wystep byl niesamowity-cztery owacje na stojąco i naprawdę humor na najwyższym poziomie!!! Jak dobrze że mam bilety na nowy program w Multikinie:-)

Inne tematy z forum

Rockowizna Festiwal 2025 (13 odpowiedzi)

Rockowizna 2025 to wyjątkowe wydarzenie muzyczne, które odbędzie się 8-9 sierpnia na terenie...

Biznesowy event dla kobiet na 34 piętrze (11 odpowiedzi)

Kobiety Biznesu, to jest dla Was! Już 12 sierpnia widzimy się na kolejnym wydarzeniu Strefy...

Tyczka na Molo (9 odpowiedzi)

Francuzi polubili atmosferę Sopot i znów w mityngu "Tyczka na Molo" chcą grać pierwsze skrzypce....