Kamcor k - opinia
Cz.2 Po odwiertach przyszla kolej na instalowanie sprzetu w srodku.Panowie przyslani z polecenia Pana Michla za co bardzo mu dziekuje.Projekt zrobiony co i gdzie ma stac ale panowie monterzy znowu profesjonalnie podeszli do sprawy i 100 pytan do inwestora. Odp. nie ma problemu juz robimy tylko wszystko dokladnie wymierzymy. Zmiescilo sie wszytko tak jak chcialem panowie wykonali sowja prace profesjonalnie bez pospiechu. Koncowe testy wykazaly brak przeciekow, krotkie szkolenie i dziala.Do dzisiaj mam kontakt z firma i bez problemu pomagaja.Bardzo ale to bardzo polecam firme eco synergia ze wzgledu na profesjonalizm podziekowania dla Pana Michala Czabanskiego za profesjonalizm i mila techniczna rozmowe. Polecam wszystkim ta firme bo naprawde sa nie tylko dobrze zoorganizowani ale i bezproblemowi i profesjonalni, maja bardzo dobrych pracownikow ktorzy nie mowia "nie da sie zrobic" tylko sluchaja co maja zrobic i szukaja rozwiazania jak to zrobic abysmy my inwestorzy byli zadowoleni.Ja jestem mega zadowolony i mam nadzije ze kazdy kto ich wybierze bedzie mial podobne zdanie. eco synergia dziekuje raz jeszcze za dozywotni wegiel, gas, rope i co tam jeszcze zakopane w ziemi.Dziekuje.