Kamera w garażu nagrała włamujących się do samochodu

Opinie do artykułu: Kamera w garażu nagrała włamujących się do samochodu.

Powoli przechadzali się po garażu, potem mężczyzna otworzył jeden z samochodów, a łupy z bagażnika włożył do plecaka swojej partnerki. Złodzieje nawet nie przypuszczali, że nagrywa ich kamera monitoringu. Rozpoznajesz ich?Monitoring jest dziś tak powszechny, że każdy złodziej powinien się dwa razy zastanowić czy przypadkiem nie jest nagrywany. Nie pomyślała o tym para rabusiów, która w nocy z soboty na niedzielę włamała się do hali garażowej pod blokiem na Zaspie. Dziś, dzięki zdjęciom z ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wartość fantów będzie poniżej 250zł i sprawa do umorzenia... taką mam koncepcję...
popieram tę opinię 108 nie zgadzam się z tą opinią 20

na stos

z hołotą
popieram tę opinię 96 nie zgadzam się z tą opinią 10

zwykły leming

który myśli że nie jest lemingiem
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 21

tylko gamoń uważa, że w takich miejscach nie ma kamer

mam nadzieję, że ich złapią i staną się lokalnym pośmiewiskiem.
popieram tę opinię 205 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie wiem jak głupim trzeba być

by nie brać pod uwagę, że wszędzie są kamery, nawet na byle klatkach schodowych w bloku, a jak już coś robisz nielegalnego to i tak cię mogą złapać, bo telefon zostawia ślady, gdzie byłeś. Takim sposobem złapali wszystkich debili od alarmów bombowych i wielu innych.
popieram tę opinię 130 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co za parówy

Jak ja nienawidzę złodziei
popieram tę opinię 302 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja pierdziela

jaka LOLA, az płakać się chce...bleeee
popieram tę opinię 132 nie zgadzam się z tą opinią 3

brawo

nie mogłeś sobie odpuścić wyróżnienia PO w wyrazie, co? Jesteś taki oryginalny!
popieram tę opinię 93 nie zgadzam się z tą opinią 31

Chuck

Buzki mają że tak powiem nie wyjsciowe:)
popieram tę opinię 117 nie zgadzam się z tą opinią 4

monter

Montuje systemy monitoringu i zawsze negocjacje trwają długo, klienci wybrzydzaja że sprzęt za drogi itp. Jednak wcześniej czy później dzwonią do mnie z podziękowaniami i to jest najpiękniejsze w mojej pracy :)
popieram tę opinię 168 nie zgadzam się z tą opinią 16

Zakazane gęby od razu widać że to patologia ,zlodziejstwo kwitnie w naszym kraju

a bandyty mają się dobrze ale niestety przyklad idzie z samej góry ,trzeba się POliczyć ze zlodziejami brutalnie i bezwzględnie
popieram tę opinię 272 nie zgadzam się z tą opinią 59