Kamera w garażu nagrała włamujących się do samochodu

Opinie do artykułu: Kamera w garażu nagrała włamujących się do samochodu.

Powoli przechadzali się po garażu, potem mężczyzna otworzył jeden z samochodów, a łupy z bagażnika włożył do plecaka swojej partnerki. Złodzieje nawet nie przypuszczali, że nagrywa ich kamera monitoringu. Rozpoznajesz ich?Monitoring jest dziś tak powszechny, że każdy złodziej powinien się dwa razy zastanowić czy przypadkiem nie jest nagrywany. Nie pomyślała o tym para rabusiów, która w nocy z soboty na niedzielę włamała się do hali garażowej pod blokiem na Zaspie. Dziś, dzięki zdjęciom z ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tusk o takich dba!!Do 1000 zł moga na kraść i dostana tylko mandacik ale nikt ich niezmusi do oddania tego co ukradlli

To jest super biznes złapiua ich i dostana mandat 500zł max powiedzą ze niemaja z czego zaplacic bo sa bezrobotni a to co ukradli to przepili! i nic im nie zrobią!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 10

mozliwe, lamak otwiera jak kluczyk, tyle ze niszczy wszystko w srodku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo do vag najltwiej wejsc i najlatwiej dostac lamaki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Qrzcze, jak do swojego weszli, 15 sek i po sprawie.

jw.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

wymieniłeś afery wykreowane przez byłe SB, pewnie sam jesteś byłym SBekiem, w dodatku nazistą, bo rozumiem że bycie żydem

traktujesz jako minus
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Niska szkodliwość będzie...

i nie poniosą żadnych konsekwencji i dalej będą sobie kradli i śmiali nam sie w twarz, a ja jak jechałam 11 km za dużo to mandat karny owszem, natychmiast,....w tym kraju łatwiej jest być złodziejem niż uczciwym obywatelem, któremu zdarzy się małe potknięcie. I nieważne co kradli, ja bym nie chciała, żeby w ogóle ktokolwiek grzebał mi w samochodzie!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ten po lewej wygląda jak Józef Bąk.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

browarek w łapce musi być :P
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

haha

ten gruby na filmie to pewnie jeden z tych "poszkodowanych " co później jak mu przestrzelą kolana będzie krzyczał do telefonu " dorwali mnie", a ta pani lodziarka oruniarka pewnie będzie mówić policji ze niewie o co chodzi. hahaha banda łysego
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kryzys nasila się

Włamywacze mają coraz gorzej, przez te cholerne kamery muszą się zmieniać fach a tu kasy brak.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewno jak stwierdzą zwolennicy pewnej partii ,ta kradzież wina Tuska bo......

.....to para bezrobotnych i nie mieli na chleb.Więc z głodu......
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

okradziono prezesa to nagle jest dostęp do monitoringu

Bo złodzieje wiedzą, że często monitoring to albo atrapy, albo się nigdzie nie rejestruje, albo trudno w ogóle doprosić się o sprawdzenie nagrań.

Kiedyś na basenie odkrytym w małej miejscowości skradziono mi portfel z plecaka, kamery są na basenie, ale żeby dostać możliwość wglądu na kamery to trzeba zgłoszenie na policję, masa głupich czynności, a i tak nic nie znaleźli, bo cieć co siedział na kamerkach zamiast mądrze monitorować przestrzeń to robił zbliżenia na tyłki i cycki w strojach kąpielowych, policja oglądała nagranie z kamery i potem tylko: przykro nam, ale kamery nic nie zarejestrowały. Przy okazji biorąc pod uwagę czas zanim do tego się zebrali i to ogarnęli to portfel się "znalazł" oczywiście bez pieniędzy, ale na szczęście dokumenty odzyskałem.

A tutaj, no cóż, ciekawe jak sprawa by wyglądała gdyby nie okradziono prezesa spółdzielni. :) możliwe, że do tej publikacji by nie doszło, ot co.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

LOL

na jednym z filmików (patrz cała seria ujęć z różnych kamer na YouTube) ta pinda odlała się za samochodem, odstawiła piwo, zdjęła gacie, poszła za auto, wróciła podciągając portki, wzięła piwo i dalej grabieże uskuteczniać, hehe, ciśnienia nie utrzymała!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

I znowu sie kłócą

Co z tym złodziejstwem ma PO i PIS nic !!
Tylko wy oszołomy ,które wszystko porownujecie do polityki błaznujecie.
Bylo jest i będzie zlodziejstwo i tyle.
To nie wina zadnej partii tylko was samych .
Nie potraficie zarobić bo lepiej kraść ,oszukiwac.
Polacy nie dorośli do Europy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1