Kancelaria Rachunkowa ABC

Biura rachunkowe i księgowi

Gdańsk, Bernarda Chrzanowskiego 36B/1

Marzena - opinia (1) Od kilku lat Kancelaria przeprowadza mnie przez zawirowania podatkowe w... Marzena Klient - opinia (1) Panie posiadają dużą wiedzę praktyczną i zawsze z uśmiechem służą dobrą radą. Klient Zadowolony klient - opinia (1) Księgowość jest prowadzona rzetelnie i terminowo. Indywidualne podejście do... Zadowolony klient
Basia - opinia (1) Gorąco polecam usługi kancelarii rachunkowej ABC, profesjonalna obsługa, miła... Basia Ania - opinia (1) Usługi na najwyższym poziomie, szybki kontakt zarówno e-mail jak i tel. W... Ania Zbigniew Wołodźko - opinia (1) Bardzo rzetelne biuro terminowo prawidłowo rozliczają podatki służą również... Zbigniew Wołodźko Klient - opinia (1) Jako wieloletni klient mogę polecić usługi Kancelarii ABC z czystym sumieniem. Klient Draco79 - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Bardzo polecam, miła obsługa Draco79 Beata - opinia (1) Jak najbardziej polecam usługi świadczące przez Kancelarię ABC, rzetelność,... Beata Łukasz - opinia (1) Pani Ewa jest bardzo kompetentna, skrupulatna i terminowa, co w sprawach... Łukasz Tomasz - opinia (1) Kancelaria Rachunkowa ABC świadczy usługi księgowe na najwyższym poziomie... Tomasz Agata - opinia (1) Współpracuję z Kancelarią ABC od kilku lat, zawsze mogę liczyć na potrzebne... Agata Agnieszka - opinia (1) Z usług kancelarii korzystamy od kilku lat jako spółka z o.o. Jak do tej pory... Agnieszka Fachowa obsługa (1) Z usług biura korzystam już drugi rok. Panie posiadają dużą wiedzę i zawsze... Mira Fachowość i terminowość (1) Rozliczenia podatkowe i księgowe z tą kancelarią nie stanowią żadnego... Maria Profesjonalizm (1) Dla tej Kancelarii nie ma rzeczy niemożliwych! Na co dzień bardzo rzetelna i... Wojtek Kancelaria godna polecenia! (1) Prowadzę jednoosobową działalność gospodarczą od kilku lat. Kancelaria... Anna Andrzej - opinia (1) Polecam w 100%. Profesjonalna i konkretna obsługa, pełna dyspozycyjność.... Andrzej