Patryk - ocena (1) Profesjonaliści w pełnym znaczeniu tego słowa. Proponują dobre rozwiązania, a... Patryk K - ocena (1) Profesjonalizm, komunikacja i zainteresowanie! 3 najważniejsze cechy... K hotskipper - ocena (1) polecam w doradztwie podatkowym hotskipper
Maciej - opinia (1) Profesjonalna obsługa, polecam. Maciej Stefan Krasowski - opinia (1) Serdecznie polecam Kancelarię Doradztwa Podatkowego Rembiałkowski Sp. z o.o. Stefan Krasowski Marzena - opinia (1) Korzystam już kilka lat z usług Kancelarii. Profesjonalna obsługa, kontakt... Marzena Money - opinia (1) zwrot z rozliczenia rocznego dostałem bardzo szybko dziekuje Money Hotskipper pl - opinia (1) Genialnie doradzili mi w sprzedaży mieszkania Hotskipper pl Janko - opinia (1) Dzięki mojej księgowej wybrałem dobrą formę rozliczania na ten rok. Polecam!!! Janko WikD - opinia (1) Bardzo polecam, korzystam od lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłem! WikD Janusz - opinia (1) Świetna kancelaria oferująca szeroki zakres usług Janusz Julia - opinia (1) Bardzo pozytywne, miła i profesjonalna obsługa, polecam Julia Klaudiusz - opinia (1) Profesjonalne podejście, mili ludzie. Bez zastrzeżeń mogę polecić każdemu,... Klaudiusz PB - opinia (1) Każda usługa świadczona przez biuro jest zawsze na wysokim poziome, istnieje... PB Zyga - opinia (1) Bardzo rzetelne biuro rachunkowe, zawsze służące pomocą. Obsługa na bardzo... Zyga Unifon - opinia (1) Korzystam już ponad 27 lat i jestem bardzo zadowolony Unifon Jarosław Z - opinia (1) Kancelaria prowadzi moją księgowość od kilku lat. Pełen profesjonalizm +... Jarosław Z Kostiantyn - opinia (1) Kancelaria Doradztwa Podatkowego Rembiałkowski - to solidna firma, która... Kostiantyn Pavlo Toporets - opinia (1) Współpracujemy z Kancelarią Podatkową Rembiałkowski od 2019 roku. Jesteśmy... Pavlo Toporets Adam - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług biura. Polecam! Adam