Adam - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług biura. Polecam! Adam Ja - opinia (1) Korzystam z usług już 3 lata i ani razu się nie zawiodłem! Polecam każdemu-... Ja Benedykt Mierzejewski - opinia (1) Od 23 lat zawsze miła , kompetentna i fachowa obsługa .Zawsze gotowi pomóc w... Benedykt Mierzejewski
Polecam przedsiębiorcom (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wieloletniej współpracy z Kancelarią Podatkową... Marta W. polecamy!! (1) Korzystamy z usług biura od kilku lat; zarówno z obsługi księgowej jak i... Karolina Nowińska Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy. Pomocni, sympatyczni pracownicy z... Adam Trynkler Polecam !!! (1) Kompleksowa i fachowa obsługa w zakresie prowadzenia również i spółek. Pełna... Sopot gastro Polecam!!! (1) Rzetelne i profesjonalne biuro, z którym współpracuję od lat, zawsze mogłam... Justyna K. Zdecydowanie Polecam (1) Korzystam od wielu lat, Zdecydowanie polecam wszystkim pragnącym zapomnieć o... Piotr Gruszczyński Dobre Biuro Miła Obsługa (1) Z biurem współpracuje od ponad od 2011 lat, okres tej współpracy oceniam... Tomasz Rzetelna obsługa Kancelarii Adwokackiej (1) Korzystamy z usług od wielu lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam do... Kancelaria rksz.pl Polecam. Super księgowe przemiła obsługa (1) Jestem zadowolona z usług. Księgowe to kompetentne dziewczyny które nie dość... Karolina To najgorsze biuro w trójmieście (2) Beznadzieja. Kinga uważa że wszystkie rozumy zjadła a tak naprawdę na niczym... molla Obsługa w języku angielskim (2) Jedyne biuro w Trójmieście które obsługuje klientów w jezyku angielskim nie... Etna Porządna firma (1) Kancelaria mieści się w ładnej willi w Sopocie. Prowadzona jest przez państwo... Jarek