Wojciech - opinia (1) Sprawę spadkową przeprowadziłam szybko, sprawnie i niedrogo. Wróciłam do... Wojciech Małgorzata - opinia (1) Polecam serdecznie usługi tej kancelarii. Profesjonalna i bardzo miła... Małgorzata M. B - opinia (1) Żetelnie, wszystko na wysokim poziomie, bardzo dobry Notariusz. M. B
Danuta - opinia (1) Pani Grzywaczewska obsługiwała moje dwie transakcje. Uważam, że to bardzo... Danuta Marta W - opinia (1) Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja sprzedaży. Polecam! Marta W Agnieszka - opinia (1) Wraz z mężem zakupiliśmy mieszkanie z pomocą agencji partnerzy nieruchomości... Agnieszka Dima - opinia (1) Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami!! Negatywnych nie widziałem... Dima Michał - opinia (1) Jestem klientem Kancelarii od kilku lat. W tym czasie korzystałem z jej usług... Michał Asia - opinia (1) Polecam Pana Notariusza. Bardzo nam pomógł. Wiedza i doświadczenie życiowe.... Asia Kamila - opinia (1) Przestrzegam wszystkich., korzystałam aż się dogłębnie przejechałam Kamila Ania - opinia (1) Miła obsługa, świetny kontakt, duże zaangażowanie i profesjonalizm. Polecam. Ania Jarek - opinia (1) Mieszane uczucia jednak całokształt na minus. Bardzo słaby kontakt -... Jarek Małgorzata i Roman - opinia (1) Chcemy podziękować Panu Notariuszowi za poświęcony czas i zaangażowanie!... Małgorzata i Roman Magdalena - opinia (1) Polecam. Bardzo profesjonalna obsługa i rzetelne podejście do wszelkich... Magdalena DD - opinia (1) Kontakt bardzo dobry, systematyczny i bez zbednej zwloki Przystepna cena... DD Asia Smolak - opinia (1) Polecam. Pani Notariusz solidna, terminowa, cierpliwie odpowiadała na każde z... Asia Smolak Beata - opinia (1) Państwo piszący pozytywne komentarze mają 100% rację. Podpisuję się pod... Beata Notariusz - opinia (1) Kancelaria jest bardzo sprawnie zorganizowana. Wszelkie wątpliwości można... Notariusz Janina - opinia (1) Gorąco polecam, Pani notariusz wnikliwie bada sprawy, którymi się zajmuje a... Janina Zadowolona klientka - opinia (1) Szybko, sprawnie i w pięknym miejscu. Polecam tę Kancelarię. Miła obsługa,... Zadowolona klientka