Danuta - opinia (1) Załatwiając sprawę w kancelarii Pani Notariusz Kurzyńskiej Kowalczyk,... Danuta Bartosz - opinia (2) Korzystałem z usług Pani Agnieszki już kilka razy. Zawsze profesjonalnie,... Bartosz Anna Gawińska - opinia (2) Wszystko jest na najwyższym poziomie - Pani Agnieszka jest profesjonalistką w... Anna Gawińska
Ola B - opinia (1) Od kilku lat korzystam z pomocy Pani notariusz. Nigdy się nie zawiodłam.... Ola B Kamil K. - opinia (1) Byłem zapytać o dokumenty, a wyszedłem z pełną wiedzą o akcie notarialnym,... Kamil K. Piotr C. - opinia (1) Bardzo dobry notariusz. Duża cierpliwość i umiejętność wyjaśnienia w... Piotr C. Lewandowska - opinia (1) Polecamy każdemu, otwartość i pełen profesjonalizm. Lewandowska Beata G. - opinia (1) Profesjonalnie i sprawnie. Kolejny raz korzystałam z usług . Polecam Beata G. Magdalena - opinia (1) Polecamy bardzo. Pani Notariusz cierpliwie nam wszystko wyjaśniła i cały... Magdalena Iwona - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Poczucie, że jesteś ważny i ważna jest Twoja sprawa.... Iwona Dominik - opinia (1) Wspaniałe miejsce, wspaniali ludzie, serdecznie polecam :), dodaje jeszcze... Dominik Paweł - opinia (2) Bardzo przyjemna i profesjonalna obsługa, człowiek czuje, że zostawia sprawy... Paweł Dominik - opinia (2) Wspaniałe miejsce, wspaniali ludzie, serdecznie polecam :) Dominik Łukasz Gotszald - opinia (1) polecam, to ludzie bardzo zaangażowani. Nasza współpraca układała się bardzo... Łukasz Gotszald stały_klient007 - opinia (2) Od kiedy pierwszy raz postawiłem swą nogę w Kancelarii Pani Agnieszki nigdy... stały_klient007 Anna - opinia (2) Bardzo mił obsługa, pełen profesjonalizm Bardzo polecam skorzystanie z usług Anna Marcin Bednarek - opinia (2) Bardzo rzeczowa Pani notariusz! W ciagu niespelna kilku dni otrzymałem na... Marcin Bednarek Aleksandra - opinia (2) Bardzo dobry kontakt z kancelarią, profesjonalna i kompetentna obsługa,... Aleksandra Karol - opinia (1) Fachowe oraz skrupulatne podejście do klienta , duża cierpliwość i... Karol Adam Miszkiewicz - opinia (1) Pierwszy raz trafiłem do Pani notariusz przypadkowo, ale profesjonalizm,... Adam Miszkiewicz