POLECAM (1) Polecam wszystkim ,szybko, profesjonalnie i niedrogo w porównaniu z innymi... Marlena lipa (1) ... ja osobiście w zeszłym roku zrobiłem około 7 aktów notarialnych i w... detentor Szybko i bardzo tanio (1) Witam, Polecam serdecznie, akt podpisałem 3 dni po zgłoszeniu sie z... Kamil
REWELACJA (1) Już dawno nie spotkaliśmy takich profesjonalistów i przede wszystkim dobrych... Agnieszka i Radek PROFESJONALNY I RZETELNY NOTARIUSZ (1) ŚWIETNY NOTARIUSZ, PROFESJONALNE I SUMIENNE PODEJŚCIE DO WYKONYWANEGO ZAWODU,... Dawid Olszewski - Nordhaus Nieru Szybko, sprawnie i beż żadnych problemów (2) Można kontaktować się z kancelarią zarówno e-mailowo jak i telefonicznie.... Ewelina Bardzo polecam (1) Pani notariusz bardzo miła, bezproblemowy kontakt. Profesjonalizm i miła... Klient Sympatycznie i profesjonalnie. (1) Bardzo sympatyczny i profesjonalny Pan Notariusz.Kontakt telefoniczny bardzo... Zgred polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi Kancelarii pani Ewy Osypińskiej -... Joanna Kalman polecamy (1) Naszą sprawę załatwiono szybko, sprawnie i profesjonalnie. Byliśmy bardzo... Dorota obsługa telefoniczna lekceważąca (1) Wielokrotnie korzystałam z usług Pani Barbary Skarbek i byłam zadowolona ale... IWONA Pracownicy (1) Panie pracujące w "kancelarii" tego notariusza są poniżej .... Niemiłe,... jj Kpina .... (1) Mój akt miał pełno błędów pomimo tego, że miał być przygotowany na tip - top.... Basia Najlepsza Notariusz w Trójmieście (1) Fachowa, szybka pomoc. Pani Notariusz udzieliła nam porady i zaproponowała... Jarosław notariusz-pilne (1) Bardzo sprawna i miła obsługa. Zależało mi na czasie i przystępnej cenie więc... kamila G Pełen profesjonalizm (1) W sytuacji awaryjnej jakiej się znalazłem (musiałem podpisać akt notarialny... Kacper polecam (1) Miła, profesjonalna obsługa, szybkie załatwienie sprawy klientka POLECAM (1) SZYBKA, MIŁA I PROFESIONALNA OBSŁUGA. CAŁA WIZYTA ZAJEŁA MI 15 MINUT CO... MICHAŁ Stanowczo nie polecam !!!!! (1) Mieliśmy wątpliwą przyjemność podpisywania aktu notarialnego i dwóch umów w... WES - Opinia (1) Od lat wraz z rodziną korzystam z usług Kancelarii P. Osypińskiej - Balcerzak... Marta Nowik-Kościołowska