Kantor Neptun

Kantory Kantor kryptowalut

Gdańsk, al. Grunwaldzka 87/91

Jk - opinia (1) Profesjonalna obsługa możliwość negocjacji ceny Serdecznie polecam ten kantor Jk Bardzo polecam (1) Korzystam już kilka lat. Zawsze negocjuję cenę i zawsze udaje mi się... Sławek Moja opinia (1) Pierwszy raz korzystałam z usług tego kantoru i jestem pozytywnie zaskoczona,... Ja
Dobry Kantor (1) Możliwość negocjacji cen, polecam Miro Darek - opinia (1) Kantor mały, ale fajny. Dobre ceny i możliwość negocjacji :-) fantastyczna... Darek Straszna obsługa (1) Bardzo beszczelna i niemiła obsługa. Brak możliwości negocjaci. Nie polecam.... Ja Kantor (1) Bardzo dobra obługa , kursy zawsze na dobrym poziomie . Polecam ! Karol Kantor godny polecenia (1) Profesjonalna i miła obsługa, zawsze skłonna do negocjacji. Maja Bardzo zadowolona!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zawsze polecam ten kantor wszystkim,... Ania Ostrzeżenie!!! Uwaga na ten kantor!!!!! (1) Nie polecam! (...) Dzwoniłam po ile kupują euro - pani uprzejmie że po 4,23... EMI Kantor (1) Najlpeszy kantor w trojmiescie, super ceny z obsluga zawsze mozna sie... Wojtek Polecam!!! (1) Super kantor, fajna obsługa,miła obsługa i zawsze można negocjować! Polecam Krzysiek Darek - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa zawsze skłonna do negocjacji Darek Stanisław - opinia (1) Bardzo dobry kantor, bardzo profesjonalne i elastyczne podejscie do kursu... Stanisław Nieuprzejma obsługa (1) Pracownik jest niuprzejmy, rzuca chamskie komantarze typu, nie odpowiada na... Niezadowolona ocena (1) dobre kursy,profesjonalna obsługa.pozdrawiam Janka Małgorzata - opinia (2) Wielokrotnie korzystałam z usług kantoru NEPTUN zarówno przy... Małgorzata GORĄCO POLECAM!!!! (1) W Kantorach "Neptun" wielokrotnie wymieniałam waluty i zawsze po atrakcyjnym... Kasia Moja opinia (1) Dobry kantor- ma swój klimat. Ceny faktycznie ok, negocjacje bez problemu... Szczepan MP - opinia (1) Panowie,cóż może i sympatyczni aczkolwiek stale zawyżający ceny podczas... MP