Do Wesołego (??)
~Prowadzący
(18 lat temu)
Witam, z tego co czytam to nie jesteś specjalnie wesoły, jesteś smutny i rozgoryczony i wydaje mi się że potrzebujesz tylko odrobiny miłości by patrzeć na świat obiektywniej i pozytywniej. Odnosząc się do Twojego posta. Po pierwsze nie jestem do bani bo zajmuje się tym od ponad 6 lat i obecnie pracuje w 4 klubach. Nie jestem ani genialny ani świetny staram się wykonywać moje zajęcie jak lepiej bo je lubię i jest bardzo ważne w moim życiu. Dziękuję tym którzy to doceniają. Lista. Jestem za nią odpowiedzialny i ja decyduje kiedy jest jest jej zamknięcie, gdyż mamy ograniczony czas i nie chce by ktoś czekał niepotrzebnie na swoją kolej która nie nadejdzie. Porównując mnie do Wiecha nie pamiętasz chyba ile piosenek śpiewał on sam i jak wyglądała lista. Swoją drogą nie mam zamiaru Wiechowi dorównywać, jesteśmy zupełnie różnymi ludźmi i tak samo różnie wykonujemy swoje zadania w tej pracy. Śpiwewam w 90 procentach tylko i wyłącznie numery dla gości klubu by śpiewać i bawili się a nie jak to nazwałeś by sie lansować bo to bzdura daleka od prawdy. I masz zbyt płytkie postrzeganie jeśli tak sądzisz. Nie wiem zresztą jak można się lansować w klubie studenckim, POMYŚL zanim coś napiszesz. Piosenki od zawsze były w formacie midi co w najbliższym czasie się zmieni bo sam śpiewam i o jakość podkładów staram się dbać (od wtorku podkłady profesjonalne będą już dostępne), mikrofony są jak na te warunki bardzo dobre...i są to mikrofony DYNAMICZNE, nie ma mikrofonów punktowych Panie melomanie. Idąc dalej całe wakacje z wyjątkami miały dużą frekwencje(podobno jak na wakacje bardzo dużą), obecnie nie ma gdzie palca wcisnąć więc nie psuj opinii jednemu z lepiej prosperujących klubów w trójmieście. Wracając do Wiecha zapraszamy w czwartek, przez kilka tygodni właśnie Wiechu będzie prowadził wieczór talentów. I jeszcze jedno, niech Cię ktoś przytuli, życzę Ci tego, a jak jesteś odważny w piśmie zapraszam do wypowiedzenia się w sposób bezpośredni , nie psując opinii klubowi i mnie który o tą opinie stara się dbać. Swoją drogą obrażasz gości klubu a tego już nie rozumiem. Tak zupełnie personalnie teraz. Wolałbym jednak byś zrobił to o czym mówiłeś - Karaoke w domu.Życzę miłej zabawy, kup profesjonalny sprzęt, niepunktowe mikrofony i podkłady nie midi i kurcze niech Ci się uda. Powodzenia. Pozdrawiam serdecznie wszystkich gości, staram się dla Was przezwyciężać samego siebie i tworzyć karaoke najlepiej jak potrafię. Pozdrawiam.
2
0