Karczemki- plac budowy

Ludzie. Co tu się dzieje na tych Karczemkach? Budują wszystko na raz, ni przejść, ni przejechać. Co z tą drogą do kościoła? To jakiś deptak ma być, czy co? Rozkopali pół osiedla i siedzą jakieś robole z fajkami w zębach zamiast pracować to się opalają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Karczemki- plac budowy

Jeżeli chodzi o drogę do kościoła to słyszałam, ze ma być to deptak, zresztą kończący się w rowie :) Robotnicy się zawinęli więc na tym chyba pozostanie niestety. Na a drogę pozostaje nam znowu czekać parę lat :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawe kto tym deptakiem deptać będzie? Samochody go rozjeżdża i tyle
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja za to się cieszę, że budują dodatkowe przejście dla pieszych na rondzie na węźle. Przynajmniej ze 168 nie trzeba będzie przechodzić przez pięć przejść żeby dostać sie na osiedle :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie!!! Super sprawa. Jeszcze tylko światła powinny być normalne a nie na życzenie. Samochody i tak stają na czerwonym a piesi często też, bo za późno się nacisnęło....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popieram!!! Też się cieszę.

Zgłaszałam problem świateł inżynierowi miasta, ale uznał to, za jakiś mój urojony pomysł, bo co to za problem stać na 5 przejściach z czego 3 są na żądanie i tracić kilka minut by przejść to kółeczko z przystanku 168. Gdyby więcej osób zgłosiło, że światła na żądanie w sytuacji, kiedy samochody w tym samym czasie na drodze równoległej mają zielone - nie spełniają swojej funkcji to może by coś w końcu zrobił... chociaż zrobił... chyba dzięki szkole - przejście dla pieszych... ale znowu ze światłami na żądanie...

szkoda że przez pole na przełaj trzeba chodzić, chodnik by się przydał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale gdzie chodnik jeszcze??? pole jest prywatne i tam w ogóle nie mozna chodzic....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak przez pole po przekątnej tak jak teraz wiedzie ścieżka najlepiej :| !?! kolego jest ugór z jednej i z drugiej, przy przystanku jest parę metrów wybudowane, brakuje tylko reszty chodnika do domu gdzie zasieki kopią.

no moze moze kiedys ten chodnik tam wybuduja;))) a tak na powaznie to jest to conajmniej dziwne ze wyjscie z przystanku jest na pole czyjeś pole ktore bedzie jeszcze dlugo polem dopoki wlasciciel co kosi tam trawe dotacji nie przestanie dostawac za pole.....

to pole jest naprawdę dużo warte i na miejscu właściciela tez bym trzymał bo wartość tylko rośnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepszy bedzie nowy chodnik przy azaliowej gdzie na środku wyrastają lampy :) ciekawe jak panie z wózkiem przejdą...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A kierowcy juz wjezdzaja na nowy chodnik zeby ominac prog zwalniajacy

to tam chodnika nie będzie ?? Wolne żarty, kto to wymyślił ?

wymyslili? urzedasy nie mysla....tylko wydaja cudze pieniadze....dac im kiosk warzywny do prowadzenia to zbankrutuja w tydzien! to ulice maja byc dla mieszkancow? po co myslec jak nie trzeba...

tu jest dziwniejsza sytuacja, miasto zamówiło projekt koncepcji budowy chodników, ośiwtlenia i uspokojenia ruchu, i ta koncepcja była bardzo sensowna, i jest jednym z załączników do przetargu, po czym firma która wygrała zrobiła projekt budowlany tylko mniej więcej zgodny z tą koncepcją, a urzędnicy ten projekt budolwlany zaakceptowali. Ja bym go nie zaakcpetował.

ktoś dostał obiad ...

czy ktoś wie kiedy włączą lampy na Azaliowej, bo śliczny chodnik jest latarnie też ale wieczorem i tak pozostały "Ciemności egipskie"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...