Karolina Konkiel makijaż permanentny - proszę o opinię

Proszę o opinię osoby, które robiły makijaż permanentny u p. Karoliny Konkiel. Chcę się wybrać na brwi, ale nie ma nigdzie żadnych opinii ;/
Dziękuję bardzo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Karolina Konkiel makijaż permanentny - proszę o opinię

Ja robilam i jestem bardzo zadowolona. Gabinecik fajny, pani tez bardzo mila i widac ze wie co robi. Doradzila mi ksztalt i kolor. Ja polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tez robilam tam makijaz, tyle ze usta. Na stronie ma sporo zdjec (http://www.mcdu.pl mozna sobie poogladac jak robi. Ja jestem zadowolona.

Hej. Ja robilam brwi u pani Karoliny. Dla mnie super.

Zrobiłam makijarz pernamentrny brwi u p.Karoliny pod koniec listopada Jestem bardzo zadowolona z "pracy" jaką wykonała pani Karolina Mimo tego że robi bez znieczulenia to naprawdę nie boli .Bardziej bolało wyrywanie brwi ha ha..naprawdę.
Pani Karolina zna swoja pracę i bardzo polecam .Nie zawiodłam się .Teraz czekam jak długo będzie widoczny efekt.Mam nadzieję że przynajnmiej 2-3 lata .

Inne tematy z forum

Naprawdę dobry fryzjer w Gdańsku. (162 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie i polećcie dobrego, w miarę przyzwoitego cenowo fryzjera w Gdańsku bo coś nie...

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (93 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

Opakowania kosmetyczne (13 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...