Karta Graficzna AMD Gigabyte HD 7850 2 GB

Karta Graficzna AMD Gigabyte HD 7850 2 GB
Witam.
Mam do sprzedania używaną kartę graficzną AMD Gigabyte HD 7850 2 GB w bardzo dobrym stanie. Karta używana była do gier przez 2 lata. Karta graficzna jest sprawna oraz posiada 1x wyjście HDMI, 1x wyjście Dual-link DVI-I oraz 2x wyjścia mini DisplayPort. Karta wspiera kilka monitorów jednocześnie, dzięki technologi AMD Eyefinity. Grałem na niej w Battlefielda 3, Assassin's Creed 1/2/Brotherhood/Revelations/3/4 na wysokich ustawieniach graficznych, a także Skyrim i Assassin's Creed Unity/Syndicate i Watch Dogs na średnich. Kartę sprzedaję ponieważ zakupiłem nową kartę graficzną.

Specifikacja ze strony producenta:
Układ graficzny: Radeon HD 7850

Częstotliwość taktowania rdzenia: 975 MHz

Częstotliwość taktowania pamięci: 4800 MHz

Technologia produkcji: 28 nm

Pamięć: 2GB

Szyna pamięci: 256 bit

Rodzaj złącza: PCI-E 3.0

Rodzaj pamięci: GDDR5

DirectX: 11

OpenGL: 4.2

PCB Form: ATX

Wielomonitorowość: 4

Wejście/Wyjście: HDMI*1, DVI-I*1, DVI-D*1, mini DisplayPort * 2

Maksymalna rozdzielczość cyfrowa: 4096 X 2160

Analog max resolution: 2048 x 1536

Wymiary: H=42.5mm, L=241 mm, W=137mm

Wymagany zasilacz: 500 W

Strona producenta: http://www.gigabyte.pl/products/page/vga/gv-r785oc-2gd/specs/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź

Niekoniecznie. Zależy kto jej używa. Ja dbam o mój sprzęt i mogę zapewnić, że karta nie jest "zjechana". Może się pan o tym przekonać kupując ten świetny sprzęt. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne (14 odpowiedzi)

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne Witam, kupię stare papierosy z PRL lub zagraniczne...

skup kolejki piko kupie (6 odpowiedzi)

skup kolejki piko kupie kupie kolejki piko roznych firm piko roco rivarossi marklin tulig...

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...