Karta MultiSport - mam kilka wolnych miejsc w grupie na kartę :)

Temat dostępny też na forum: Sport
Dzień dobry,
Zwolniło się kilka miejsc w naszej grupie pracowników i współpracowników korzystających z karty MultiSport. Musimy mieć odpowiednią ilość osób w grupie aby grupa istniała zgodnie z umową.
Dlatego uzupełniam straty :) co pewien czas.
Do 15-go każdego miesiąca robię rezerwacje kart na następny miesiąc. Płacimy 170 zł miesięcznie za kartę MultiSport Plus.
Proszę o przekazanie osobom zainteresowanym.
Na pewno nie będę mógł dodać dużej ilości osób tylko kilka w zależności od tego ile osób zrezygnuje w danym miesiącu.
Osoby zainteresowane mogą pisać na maila: ukladytaneczne@gmail.com
Pozdrawiam,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To sporo płacicie... Da się coś taniej znaleźć. Warto zachęcić szefa do przejrzenia różnych systemów motywacji, na http://motivizer.pl/blog/system-motywacji-pracownikow-jak-wybrac-platformy-kafeteryjne-sposobem-na-poznanie-potrzeb-pracownikow można dowiedzieć się, czym warto się sugerować podczas podejmowania takiej decyzji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja płacę 40 zł. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja 14,70 zł

Wszystko zależy od tego, na co pozwala dana karta. Im droższa, tym większe stwarza możliwości. Nie sądziłam, że można za nią płacić tylko 14,70 :) Na co ta karta Ci pozwala? A może szef jest taki szczodry i tak dużo dopłaca?
Dla porównania, u nas karta za 25 zł upoważnia do 8 wejść miesiącu.

Inne tematy z forum

Oszuści z gdanska Osowa (...) psy Niby z rodowodem (59 odpowiedzi)

GdanskUwaga na mopsy i buldogi francuskie pseudohodowla ... z gdanska Osowa oferują psy niby z...