Karty MultiSport - Karnety na siłowanie, basen, fitness itd.

Karty MultiSport - Karnety na siłowanie, basen, fitness itd.
Witam !

W związku z faktem iż firma w której pracuje współpracuje z firmą benefit, mam do zaoferowania w przystępnej cenie członkostwo w programie multisportu. Mam do zaoferowania 3 rodzaje kart.

Karta MultiSport Plus: 125 zł (nielimitowana ilośc wejsc)
Karta MultiSport Classic: 100 zł (max 1 wejscie dziennie)
Karta MultiSport Active 10: 60 zł (max 10 wejsc w miesiacu).

Cena jest niska ze względu na rodzaj umowy jaki mamy podpisany z firmą benefit. Ilośc miejsc jest takze ograniczona - decyduje kolejnosc zgloszen.

Niema zadnych umow, brak okresu wypowiedzenia. Nie trzeba przesylac zadnych innych danych poza imieniem i nazwiskiem (oraz adresem gdzie ma byc dostarczona karta).

Wystarczy: zglosic chec uczestnictwa na adres email i dokonac przelewu zawsze do 15 dnia kazdego miesiaca, brak wplaty automatycznie wyklucza daną osobę z programu.

Po przeslaniu wplaty i zgloszenia na adres email karta zostanie wyslana do konca miesiaca i aktywna od 1 dnia kolejnego miesiaca.

Numer konta do wplaty: 33105010251000009223401150
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

multisport

słabe to jest ja płace 100 i mam bez limitu moge codziennie po 10 razy wchodzić, także szału nie ma panie piotrze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

multisport

Panie Marianie ale członkowie "dopisani" do innych użytkowników zawsze płacą więcej, jeśli jest Pan bezpośrednim pracownikiem, który posiada tą kartę to zawsze będzie miał Pan lepsze warunki. I jeszcze wszystko zależy od firmy jaką umowę zawarła z Benefitem i jakie warunki wynegocjowała
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A

Ja płacę 50 zł na 2 miesiące, a osoba towarzysząca 150 zł na 2 miechy

A

i też wszystko bez limitu

Re: Karty MultiSport - Karnety na siłowanie, basen, fitness itd.

aktualne szukam karty i kogoś to by dał rade załatwić zdx89@onet.pl

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie (16 odpowiedzi)

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie KUPIĘ OKAZYJNIE CAŁE...