Kasia - opinia

Robię w tym sklepie zakupy od niedawna. Niestety zdarzyło się, że nie było karmy dla mojego królika i Pani świetnie doradziła mi inną jako zamiennik (bardzo mu smakuje). Mnie z kolei poinformowali o robalach (ponoć to mole), i że jeśli by się zdarzyło, że są w środku to mogę przyjść oddać karmę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Kasia - opinia

To świetnie! Doprawdy fantastyczny sprzedawca, który ma świadomość, że w sprzedawanej przez niego karmie mogą być robaki. A już możliwość zwrotu takiej karmy- bezcenna... Gratuluję wyboru sklepu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kasia - opinia

Ja osobiscie nie polecam tego sklepu - na samym wejściu smierdzi jak 150 zwierzaki maja sprzątane chyba raz na 2 tygodnie albo i dłuzej .Są zaniedbane,papugi mają pazury zwinięte , swinki morskie wygladały na chore. Na moje zapytanie kiedy zwierzęta miałe sprzątane, bo siedzą w samych g*wnach zamiast trocinach - pani tępym spojrzeniem kłamie ze dzisiaj, obsługa nawet nie zapyta czy w czyms pomóc nawet na to nie liczyłam w sumie bo i tak pewnie wiedzą g*wno , ogólne wrazenie marne..takie zoologiczne powinny byc zamykane albo nie dostawac pozwolenia na sprzedaz jakichkolwiek zwierzat bo ktoś jak się nie zna na zwierzaku np. śwince kupi dziecku i dziecko bedzie rozczarowane bo zwierzak zanim trafi do domu to padnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2