Kaszuby/Kartuzy

Szukam osób z Kaszub (okolice Kartuz), którzy ostatnio brali lub w najbliższym czasie będą brali ślub. Może moglibyśmy się wymienić info? Kogo polecacie - kamerzystę, fotografa, jaki lokal, przed kim należy się ustrzec itd. Piszcie!:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kaszuby/Kartuzy

W weekend obejrzę płytę z wesela, gdzie grali, to sama ocenię:) Rodzice bynajmniej zachwyceni..Tylko nie wiem, czy grają jakieś zagraniczne piosenki, bo goście w dużej mierze będą zagraniczni i nie chciałabym, żeby się nudzili...
A ta sala w Kczewie to wyjatkowo imponujaco wyglada, choc chyba jest na duze weselicha, co? Bo u nas gosci bedzie max 70

Re: P A Ź D Z I E R N I K 2006. (6)
Autor: Wera25 17-07-2006 20:55 wyślij odpowiedź

Heja :) No to super że się fajnie bawiliście, przekażę im słowa dobrej opinii :)

Re: P A Ź D Z I E R N I K 2006. (6)
Autor: Pomarańczka 18-07-2006 08:37 wyślij odpowiedź

hej Wera :):) no bawilismy się .... no ... jak nigdy !!!!! :):):) jeszcze mam spuchniety mały palec :) nie opuściłam prawie żadnego tańca, za co Leszek trochę na mnie psioczył... biedak był wykończony :) no ale tak grali , że po prostu nogi same sie rwały do tańca :)
:):) jak zapytasz Leszka o szlejącą na parkiecie blondynę z długimi włosami , bedzie wiedział o kogo chodzi :):):) heheheh
albo może lepiej nie mów :):):)

Re: Wera25, Ewa24
Autor: Pomarańczka 17-07-2006 08:36 wyślij odpowiedź

Wera :-) w sobote i niedziele bawiłam się na weselu .. grali SAMI SWOI .... nie ma co duzo pisać ..... w zyciu tak SUPER sie nie bawiłam.... wesele było bardzo udane... ale za mało kaszubskiego (w mowie i w muzyce ... ale Leszek przyznał się, że niestety za bardzo nie potrafi po kaszubsku... )
po mimo tego dosłownie każdy gość ubawił sie po same pachy ...super!!!

ja byłam na weselu 15 lipca ...grali SAMI SWOI

polecam gorąco z całego serca :) poszujam dla ciebie mojej wypowiedzi po weselu :)

Ja się zastanawiam nad lokalem w Chmielnie lub w Ostrzycach - wstępnie mam zaklepany w Chmielnie, choć cały czas myślę o Pensjonacie Ostrzyckim...
A czy słyszałyście coś o zespole Sami Swoi? Kuzynka ostatnio była na weselu gdzie grali i była zachwycona...Chciałabym jednak poznać więcej opinii...
A fotografa już zarezerwowałam - Studio Mag z Kartuz:)

ZOBACZ WĄTEK:::do : Bart
Autor: Pomarańczka 19-07-2006 22:45 wyślij odpowiedź

:)))
ja mam slub 07.10.2006 w Karczmie w Kczewie
www.karczma.gdan.pl

zespół - GAMA

foto i kamera - TOMASZ MŁYŃSKI VIDEOTOM

Ja z Kaszub nie jestem, ale jest mój narzeczony :)Mamy już lokal i fotografa oraz kamerzyste.Restauracja w Egiertowie a kamerzysta i fotograf z Kartuz.