Katarzyna. - opinia
Przestrzegam przed skorzystaniem z usług tego salonu!!!! często jakości osiedlowego saloniku jest znacznie wyższa niż tego salonu, brak kompetencji,wiedzy, umiejętności, brak standardu obsługi klienta, od "kierowniczki " tego salonu usłyszałam że nie mają obowiązku posiadać chusteczki do zmywania farby z twarzy na pytanie jak mam wyjść z salonu z twarzą pofarbowaną ciemną farbą na policzku, czole szyi ? kierowniczka ironicznie się uśmiechała i stwierdziła że się skończyły i nie ma, prosiłam o podniesienie koloru do góry a wyszłam z rudymi pasemkami, pofarbowaną twarzą, mokrą sukienką i z szarpanymi nerwami, jak powiedziałam do kierowniczki że nie zapłacę za taki poziom obsługi to nasłała na mnie ochroniarza który wpadł do salonu i jak do złodzieja zaczął się do mnie odzywać , nigdy nigdzie nie spotkałam się z takim traktowaniem na właściciela nie ma co liczyć nie odbiera telefonów od klientów, jestem nie zadowolona z usługi to za mało żeby stwierdzenie to mogło odzwierciedlić to co myślę o tym salonie i ludziach tam pracujących, " kierowniczka jest tak nie sympatyczną a wręcz bezczelną osobą nie rozumiem jak można zatrudniać takich ludzi cena usługi 350zł nie polecam!!