Kicha nie sklep.

Kupiłem w tym sklepie kabel połączeniowy komputer - TV, okazało się jednak, że nie będzie mi potrzebny. Chciałem go zwrócić mniej więcej po godzinie od zakupu. (zapakowany, tak jak go dostałem). Usłyszałem, w sklepie w Gdańsku, że nie mogę go zwrócić, z kierownikiem też sobie nie porozmawiałem, bo podobno do tego sklepu nie przyjeżdża, telefonu do kierownika też mi nie podano. Natomiast dowiedziałem się że mogę w Gdyni to załatwić, więc zadzoniłem do Gdyni. Okazało się że pan przy telefonie powiedział że zwrotów nie przyjmują w żaden sposób, ale wykazał odrobinę dobrej woli i zapytał Kierownika (jakaś dziwna postać ten kierownik, jeżeli nie można z nim osobiście porozmawiać - najwyraźniej ludzi którzy robią u niego zakupy traktuje jak stado baranów i bydło, do którego to poziomu nie będzie się zniżał). Po minucie otrzymałem odpowiedź że zwrot nie może być zrealizowany...szkoda gadać - kabel kosztował 39 zł więc to nie żadne szaleństwo.
Zasadniczo dno i trzy metry mułu. Chamstwo i słoma z butów - szanowenego kierownictwa tego bałaganu oczywiście. NIE POLECAM, ODRADZAM, KICHA...ZERO.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Kicha nie sklep.

W większości sklepów nie można zwracać towarów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1