Kiedy trudno wytrzymać szczekanie psa u sąsiada

Opinie do artykułu: Kiedy trudno wytrzymać szczekanie psa u sąsiada.

Pies to najlepszy przyjaciel człowieka, może jednak stać się też największym wrogiem sąsiadów, zwłaszcza jeśli mieszkamy w bloku, a uroczy pupil pozostawiony sam sobie na kilka godzin każdego dnia zawodzi z tęsknoty. Jak pomóc i sąsiadom i psu?Pies w bloku to częsty widok, wszak kochamy braci mniejszych, zresztą nie bez wzajemności. Jednak pies pozostawiony sam sobie na cały dzień, do tego niedostatecznie wybiegany, tęskni okrutnie. Co więc mają zrobić sąsiedzi, którzy skazani są na ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

akademiki szkoly morskiej w Gdyni

jesli o nich mowa to wpis 10/10
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Źle domniemasz, wyciąg mam legalny - silnik beziskrowy. Wszystko podłączał technik z pieczątką a że szyby wentylacyjne są wspólne to nie moja wina - takie jest stare budownictwo. Dodam jeszcze że "u mnie" każdy ma swój szyb, niestety po latach spoina między cegłami się wykrusza więc zapachy jak i smrody "spacerują" pomiędzy szybami

Dziwi mnie że mi palić nie wolno ale sąsiadce napie.... muzyką to jak najbardziej. Żenada
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

poucinaj nóżki dzieciom i zabij psa

Albo naparz sobie melisy, weź kąpiel ze stoperami w uszach, zrelaksuj się. Każdy ma prawo żyć - bo c'est la vie ;D HOHOHIHI
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

wyporowadziłem się bo mnie stać ...

z stolcem nie wygrasz, co najwyżej się up........lisz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

yhmnmm tak naprawde godziny 6 22 to tylko umowne ramy

W kodeksie nic takiego nie ma
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Piszesz żeby pisać, czy chociaż rozumiesz sytuację?

Jak ktoś będzie ci mordę darł za ścianą to ty się wyniesiesz z podkulonym ogonem czy będziesz walczył aby hałas ustał?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

to akurat z górki jest

sprawdź czy go wciąga w drodze powrotnej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

może więzienie?...przynajmniej od byt tobie przewietrzą i kija od szczotki wypuszczą

arystokracja osiedlowa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

to rob tak dalej a ktoregos dnia wpadnia Pan kominiarz z kamerka...

Wyluka u kogo to tak nielegalnie wyciag jest zrobiony. I wtedy troszkę zabulisz jak spółdzielnia Kumara będzie.

Tak domniemam bo zapewne mieszkasz w bloczku z wielkiej płyty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jesteś rybą!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z chęcią bym zamieniła mieszkanie... na dom, na wsi.

Sobotnia noc w nowym budownictwie, z 2013 roku. Co z tego, że teren zamknięty, monitorowany 24/h z ochroniarzem jak taka sama patologia jak w bloku z wielkiej płyty. Za ścianą młode małżeństwo zorganizowało sobie imprezę. Leci "Ona tańczy dla mnie" na full, co drugie słowo na K i Ch. Jamnik szczeka. Małe dziecko płacze.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja już

dostaje nerwicy przez dwa pitbule , które przez 10 h z przerwami ujadają. Z sąsiadem nie dogadasz się - typowy gangster.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

ano

dwójka dzieciaków na piętrze, dwa psy za ścianą, garaż pod sypialnią... tak jestem mądraliński...pies i kot na pokładzie. pozdro.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

grill przy domu?

Grill z ogniem w odległości mniejszej niż 10 m. Od budynku to karane przepisami p.poz. tworzenie
zagrożenia życia i zdrowia mieszkańców!!! Zgłoś na gorąco straży lub policji. Bedzie mandat a recydywy to juz sprawa karną...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

wiocha to termin dotyczący stanu Twojego umysłu;
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Może prościej...

Nie czyń drugiemu co tobie niemiłe! Może ja wprowadzę się obok ciebie z jedynym zamiarem dokuczenia ci. Wtedy się wyniesiesz?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie przeginaj oszołomie juz tak...

Bo ci zwieracze nie wytrzymają i dopiero będzie problem. Jak pies ujada to spoko trzeba zareagować, ale jak jest cisza spokój to co tobie do takiego zwierzaka?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

ze wszystkim sie zgadzam tylko dzieci nie obrazaj

Taki wiek ze biegają i szaleją a jak przesadnie to i tak wina rodziców to oni są od wychowania
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 13