Kiedy trudno wytrzymać szczekanie psa u sąsiada

Opinie do artykułu: Kiedy trudno wytrzymać szczekanie psa u sąsiada.

Pies to najlepszy przyjaciel człowieka, może jednak stać się też największym wrogiem sąsiadów, zwłaszcza jeśli mieszkamy w bloku, a uroczy pupil pozostawiony sam sobie na kilka godzin każdego dnia zawodzi z tęsknoty. Jak pomóc i sąsiadom i psu?Pies w bloku to częsty widok, wszak kochamy braci mniejszych, zresztą nie bez wzajemności. Jednak pies pozostawiony sam sobie na cały dzień, do tego niedostatecznie wybiegany, tęskni okrutnie. Co więc mają zrobić sąsiedzi, którzy skazani są na ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wolno psa przywiazywac do roweru i zmuszac go do biegu !!! to okrutne !!!!

w Gdyni....jest facet ktory przywiązuje psa do roweru i zmusza go do szybkiego biegania az z Witomina do centrum.....itd..... to jest okrutne...

durni, leniwi wlasciciele nie chca spacerowac czy bawic sie na polu ze swoim pupilem ..to wymyslaja chamski sposob na spacer...

jak ktos nie ma pdejscia do psa czy nie potrafi sie nimzaopiekowac to niech nie bierze go do domu......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

A u mnie co drugi

sąsiad ma yorka, jedna nawet dwa ! Horror !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mieszkam w blizniaku, to jest dopiero masakra

za ściana hołota z dwójką bachorów wiecznie biegających i walącychy kopytami, ujadanie psa i wrzaski, w weekendy i swieta chlanie wieczorami i darcie mordy. Nie da sie niczym wyciszyc. Na prosby reaguja agresywnie i tekstami: wolnosc tomku w swoim domku. Na hołotę nie ma rady. Nie ma przepisów w tym kraju.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znam to z autopsji.

Nad nami taki orangutan chyba z mebli skacze w "drewniakach" albo urządzają tam wyścigi rydwanów z jednego końca mieszkania na drugi.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

akurat mordowanie

to jak najbardziej zwierzęce zachowanie i niektóre psy mordują (np. Amstaffy zagryzają dzieci)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widzę, że odpowiadają tu te same osoby

Co to by chciały zakazu odpalania fajerwerków w sylwestra bo im kotki i pieski stresują.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nienawidzę psów kotów i wszystkiego co ludzie trzymają w domu.

Miasto to nie wieś gdzie wszyscy w domu spali ze zwierzętami. Miasto i ich bloki mają swoje ograniczenia. Już dwukrotnie jako członek wspólnoty wymusiłem uchwałę zmuszającą dwóch sąsiadów do pozbycia się wrzeszczących non stop psów z budynku.
Są na to środki i sposoby aby te wredne zwierzęta wylądowały tam gdzie ich miejsce czyli w domach jednorodzinnych albo w lesie czy Ciapkowie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 34

hyhy

Przychodzi sąsiad do sąsiada.....
-Twój pies ujadał całą noc....!?!!!!?
-To nic... Wyśpi się w dzien!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Frustrat z ciebie.

A co powiesz naukowcowi, co musi pisać pracę w ciągu dnia, w domu?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

a tak

Madre i na poziomie twoim czyli zadnym chcesz wolności to idz na pole lub do lasu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

sam zes kundel

Powiedział co wiedzial, ja jestem za tym żeby takich kundli jak ty odseparowywać grubym murem od społeczeństwa, bo pożytek z takiego marginesu żaden
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Przez ten drewniany stroik przy ustniku, czy jak mu tam?

Mój błąd. Nie znam się na tym:-) Pies przestał wyć! Hurra!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiadam, udaj się do dzielnicowego albo pani Siewert.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzymanie psa w bloku

To znęcanie się nad nim, a nie żadna miłość.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 9

No to Kamrowski u Aleksandry Siewert ma przechlapane za brak reakcji. W końcu od tego jest dzielnicowym. Siewert swoje a dzielnicowy swoje i kółko się zamyka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam sąsiadkę z yorkiem jest ona tak samo "mądra" jak jej pół pies.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

W domku jednorodzinnym ale z dala od sąsiada, który nie posiada psa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0