Re: Kiedyś na Hydeparku...
Mam dla was kilka odpowiedzi:
1/ Polityka to nie temat, to dzialalność, to sposób koordynowania wysiłku zbiorowego ludzi. Jeśli Ty nie będziesz koordynował, to znajdzie się ktoś, kto chetnie zrobi to w swoim interesie i ciebie wykoleguje. A ten ktoś to w nastęnym punkcie:
2/ "Nie róbcie polityki, zostawcie to Ruskim". To nie ja, niestety wymysliłem , to cytat.
3/ Politykę wam ukradziono, jak każde narzędzie, ktorego się nie pilnuje. Zostaliście okradzeni i z tego się cieszycie, tak jak cieszycie się z tego,że nie musicie chodzić do woja.Ciekawe, kto was będzie bronił. Wiadomo, że Ruskie, oni do woja chodzą. Krótko mówiąc to jest obciach, superobciach i frajerstwo, superfrajerstwo. Przecież dobrze wiadomo,że nie ma darmowych lunchów.
4/ A jak ktoś nie wierzy, niech posłucha:
Mam dla was kilka odpowiedzi:
1/ Polityka to nie temat, to dzialalność, to sposób koordynowania wysiłku zbiorowego ludzi. Jeśli Ty nie będziesz koordynował, to znajdzie się ktoś, kto chetnie zrobi to w swoim interesie i ciebie wykoleguje. A ten ktoś to w nastęnym punkcie:
2/ "Nie róbcie polityki, zostawcie to Ruskim". To nie ja, niestety wymysliłem , to cytat.
3/ Politykę wam ukradziono, jak każde narzędzie, ktorego się nie pilnuje. Zostaliście okradzeni i z tego się cieszycie, tak jak cieszycie się z tego,że nie musicie chodzić do wja.Ciekawe, kto was będzie bronił. Wiadomo, że Ruskie, oni do woja chodzą. Krótko mówiąc to jest obciach, superobciach i frajerstwo, superfrajerstwo. Przecież dobrze wiadomo,że nie ma darmowych lunchów.
4/ A jak ktoś nie wierzy, niech posłucha:
www.youtube.com/watch?v=UulJffG2nmk
I to by było na tele.
I to by było na tele.
2
3